همش شده شواف مثلا توی ویو ابدی جزایر هاوایی بیدار میشن همش رستوران های لاکچری تیکه ماه رو میخرن و هدیه میدن یعنی چی واقعا . یا یسری هاشون با 40 سالسن شبیه بچه های 18 ساله رفتار میکنن یا برعکس با 18 سال سن فکر میکنن 40 سالشونه.
یا بدتر از اون الان یه زوج دیدم 33 سال اختلاف سنی داشتن اقاهه 50 سالش بود دختره 17 سالش.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
البته به صورت رایگان و به صرفه افزایش تجربه خودم🫱🏻🫲🏽🥰
کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان میرسد امید دواست☁️☺️
و البته بی حیایی هم موج میزنه همه چی میگن همه کاری میکنن حریم خصوصی وجود نداره اصلا
خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم
اره خاک برسر یارو قیافه هم نداره دختره هم از اون پررو هاس خلاف قانون نیست خب مگه اینکه خیلی دختره ب ...
وای یا خدا این دختر پدر و مادر نداره یا خودش عقل نداره ببین مردی که سالم باشه توی سن 50 سال سراغ دختر زیر 18 سال نمیره اصلا اینکار تو خارج و اروپا جرمه