2777
2789
عنوان

چقدر زوج های داخل فضای مجازی عجیب شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 35 پست
وای اون دختره ۱۷ساله با شوهر پیرش خیلی مسخرن همونکه حامله هست رو میگی؟

واقعا یه دختر 17 ساله از یه مرد 50 ساله حاملس چه حال بهم زن واقعاااا چرا پیج اینارو نمیبندن

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه استارتر عزیز 

خانمای که در زمینه خانواده و فردی مشکلاتی دارن 

بنده مشاوره کار میکنم دانشجو ارشدم 

خوشحال میشم کمکی کنم 

ایدی ایتا و تلگرامم 

@Yonity

پیام بذارید

البته به صورت رایگان و به صرفه افزایش تجربه خودم🫱🏻‍🫲🏽🥰

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

همشون هم عاشق پیشه انگار ندایی که بلاگرا باهاشون ازدواج میکنن با مردای اطراف ما هزار درجه فرق داره

اره دقت کردی همههم خوشتیپ خوش اخلاق و پولدار اصلا پکیج کامل

واقعا یه دختر 17 ساله از یه مرد 50 ساله حاملس چه حال بهم زن واقعاااا چرا پیج اینارو نمیبندن

اره خاک برسر یارو قیافه هم نداره دختره هم از اون پررو هاس  خلاف قانون نیست خب مگه اینکه خیلی دختره بچه باشه

زنو شوهرا چصی میان یعنی چی که ماه بهم هدیه میدناین دنیا جای زندگی نیست دیگه ، بنظر منم یه تیکه از ما ...

من ه پدرم گفتم از دیشب داره مسخرم میکنه میگه منم مریخ رو خریدم میگه چقدر مردم سادن

و البته بی حیایی هم موج میزنه همه چی میگن همه کاری میکنن حریم خصوصی وجود نداره اصلا

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

اینا همه اش الکیهاینا همه خوشبختن پس ما چی میگیم

والا بخدا اگه ایران ازاد بود همه غلطی میکردن اینا الان طرف تو وان حموم از خودش و شوهرش فیلم میزاره یعنی چی.

باز بلاگر های ایرانی این بلاگر های روس که کلا دیوونن پسره 16 ساله با زن 45 ساله بچه دارن فکر کن

اره خاک برسر یارو قیافه هم نداره دختره هم از اون پررو هاس خلاف قانون نیست خب مگه اینکه خیلی دختره ب ...

وای یا خدا این دختر پدر و مادر نداره یا خودش عقل نداره ببین مردی که سالم باشه توی سن 50 سال سراغ دختر زیر 18 سال نمیره اصلا اینکار تو خارج و اروپا جرمه