2777
2789
عنوان

جایگاه اجتماعی پزشکی

169 بازدید | 31 پست

سلام دوستای گلم من دانشجوی پزشکی ام،تا قبل از قبولی تمام عشقم این بود که پزشکی میخوندم.همیشه گوسه ذهنم حسرتشو داستم وقتی میگفتن فلانی پزشکی اورده،پزشکی خونده و... حسرت داشتم،و با اینکه مثلا عمه ام به دختر عمه کوچولوم میگفت خانم دکتر آینده)دختر عمه ام به اسباب بازی پزشکی علاقه داشت و...)

حالا که بهش رسیدم،اینقدرررر توی دل من رو خالی کردن که حد نداره.

من متاهلم همسرم مهندسه،همش بهم میگن از زندگیت میفتی تو که متاهلی برات تبعات داره و...  با اینکه خب همسرم اوکی بود و با هم تصمیممو برسی کردیم و...

میگن شوهرت و خودت تو بطن عمل نیوفتادین و...

میگن از زندگی میفتی و... درحالی که خیلیا رو میبینم که دانشجوی پزشکی یا پزشکن و خانوا ه اشون رو دارن و بچه اشون رو میبرن پارک و شهر بازی و میرن بیرون و تفریح با خانواده. 

یکی میگفت اگه انگیزه ات این ب ده پزشک موفقی بشی علاقه ات کاذبه و... اشتباه کردی ا مدی.

یه عده هم میگن جایگاه پزش‌کی هیچ فرقی با دندون و(از همه جالبتر) فیزیوتراپی و مامایی نداره و...

به نظر شما این حرفا درسته؟اشتباه کردم؟اون همه حسرتم که پزشکی میخواستم یارم رفته و پزشکی برام خیلی گنگ و موهوم شده،دیگه یادم نمیاد چه تفکری داشتم خودم...

خصوصا از نظر جایگاه اجتماعی و لول واقعا به نظرتون دانش و مهارت و لول اجتماعی یک پزشک در اذهان اندازه فیزیوتراپیست و ماماست؟؟؟ یا حتی نسبت به دندون پزشکی چه تصوری دارید ازش؟

خدا هست✨️

تمام اون افراد دارن حسودی میکنن که با وجود متاهل بودن و شرایط سختت قبول شدی و همسرت پشتت بوده تا به هدفت برسی وگرنه قبولی شما عالی بوده و نوش جونت

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من موندم اگه انگیزه ی درستی نیست که پزشک موفقی بشم انگیزه ی درست چیه؟

و اینکه پزشک محکومه فقط با پزشک ازدواج کنه؟!

و اینوه واقعا پزشکا و جامعه ی طب اینقدر پیش پا افتاده ان؟

خدا هست✨️

عزیزم ببخشید ولی بقیه گوه میخورن شما راه خودتو ادامه بده

مرسی عزیزم،تمام ارق و خوشحالی من رو بردن!

یه ماما داریم تو فامیل من اصلا این موضوع رو مطرح نکرده بودم اومد گفت پزشکی قبول شدی؟گفتم اره گفت من چهدرسال درس خوندم لولم با تو هیچ فرقی نمیکنه چراخودتو انداتتی تو این داستان و...

یکی دیگه هم گفت اه پزشکی خفن نیست در مقایسه با دندون پزسکی و فیزیو فقط این دو تا رشته؟

من میخوام بدونم شما به عنوان یک ادم تو جامعه که بیرون گود هستید واقعا پزشکی رو در قیاس با اینها چطور میبینید؟

چون من خودم همیشه پزشکی رو حتی در قیاس با دندان پزشکی از نظر جایگاه اجتماعیی به جور دیگه می دیدم منتهای مراتب خیلیا دندان رو به خازر درآمد خیلی زودبازده تر و بهتر انتخاب می کنن. 

خدا هست✨️

تمام اون افراد دارن حسودی میکنن که با وجود متاهل بودن و شرایط سختت قبول شدی و همسرت پشتت بوده تا به ...

اره میخوام همینو بدونم که این تصور اجتماعه یا حسادت اونها.

خدا هست✨️

مرسی عزیزم،تمام ارق و خوشحالی من رو بردن!یه ماما داریم تو فامیل من اصلا این موضوع رو مطرح نکرده بودم ...

بخدا اینا حسودن که اینجوری میگن مگه نه رشته ای مثل پزشکی ، دندون و دارو جز تاپ ترین رشته هاست .

اگه ی بار دیگه گفتن شما هم دوتا تیکه بنداز جمع کنن خودشون رو 

اره میخوام همینو بدونم که این تصور اجتماعه یا حسادت اونها.

مطمئن باش حسادته شک نکن

کی پرستیژ مامایی و پزشکی یکی بوده که الانم باشه؟ اون خانوم ماما خودش نتونسته پزشکی قبول بشه رفته مامایی و الان مثل اینکه پماد سوختگی لازم داره

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

فقط تورو قرآن بخاطر حرف بقیه رشتتو عوض نکن و جا نزن

نه به الان واقعا عین ادمهای گنگم ولی رشته ام رو عوض نمیکنم.چون اون موقع که به دور از حرف مردم فکر میکردم ارزوی این رشته رو داشتم

خدا هست✨️

همه از حسادتشونو راه خودتو ادامه بده با موفقیتت بیشتر بسوزنخودشون میتونستن با کله میرفتن پزشک میشدن ...

مرسی از نظرت عزیزم.

والا فکر کنم همین باشه😄

خدا هست✨️

مطمئن باش حسادته شک نکنکی پرستیژ مامایی و پزشکی یکی بوده که الانم باشه؟ اون خانوم ماما خودش نتونسته ...

دقیقا ، اسی اگه ی بار دیگه حرف زدن بگو یادم باشه پماد سوختگی بگیرم واستون انگار خیلی سوختین