2777
2789
عنوان

من تصمیم گرفتم دوباره برای کنکور بخونم🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 67 پست
تجربی پیش مشاور رفتم از همون سه هفته پیش هر روز برام یکی دو پارت دروس عمومی هم تو برنامه گذاشته

ماهانه چقد میگیره حضوری یا تلفنی؟

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما رشتت چی بوده شروع کردی الان

تجربی تقریبا از امروز یکمی زیست الانم فیزیک ولی تمرکز ندارم

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

حضوری ۱۸۵۰ولی خیلی کارش خوبه

شوهرت پول مشاور رو میده؟

برای میکروبیولوژی کار نیس؟

من دیدم کسایی رو که کار پیدا کردن 

ولی من کلا علاقه به شغلی که مرتبط با رشتم باشه ندارم

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برو جلودختر 🌱🌱

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی و آهنگ های المانی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا به آرامش برسید🌱♥️.

حضوری ۱۸۵۰ولی خیلی کارش خوبه

غیر حضوری هم میگیره ؟ چقد هزینه میشه اگه غیر حضوری   قطعا خیلی دوره از ما

منم همینجوریم و اینکه برنامه هم ندارم .چندسالتونه؟

متولد ۸۰

غیر حضوری هم میگیره ؟ چقد هزینه میشه اگه غیر حضوری قطعا خیلی دوره از ما

فکر نکنم 

چون سرش خیلی شلوغه بچه های مدارس معروف تهران و تیزهوشان و مشاوره میده از اینا هم نیست که بگی دنبال پوله هر طور شده مشاوره میده 

دفترش تو تهرانه 

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40