2777
2789

اونقدر پایه ام ضعیفه مجبووووورم از اول اموزش ببینم برا همه درسا و در کنارش اگه اگهههه برسم تست بزنم 

یعنی کسیو دیدین واقعی ن اینا ک بلوف میزنن با وجود پایه ضعیف اما تلاش زیاد بالاخره پرستاری بیاره؟

نه

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مستمر بخون رها نکن نگو من که پایه‌م ضعیفه و نمیتونم نظم خیلی مهمه

میخونم یعنی دیگ واقعیت پای درسم همش ولی اکثرا فیلم ناچارم خیلی دلم میخواد بیشتر تست بزنم بشینم تحلیل کنم نمیرسم

آره ـ... من دیدم یه دانش آموز رشته تجربی... با اینکه هیچ اطلاعی از درس های انسانی نداشت وآموزش ندیده بود.... چهار ماه خوند ورتبه ی1400منطقه سه آورد

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

تلاشت رو بکن ولی اگه سال اول نیاوردی دیگه نخون چون معمولا کم پیش میاد با پایه ضعیف چیزی بیارن

دنبال ی هدف دیگه باش هدف زیاده مهم تلاشه فقط درس مهم نیست

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

چکار کرد ؟سهمیه اینا داشت؟

نه... فقط سهمیه منطقه سه... در واقع یکی از اقوامم هستن

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡