با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمیکنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اذیت نمیشیدهمش تو رفت و آمد باشی؟🫠اگه حتما باید بری پیش خاله شوهرت که برو ولی اگه ایرادی نداره بری ...
چرا ولی منظورم از نظر احترام اینا بود
این خاله شوهرم خیلی هوامون رو داشته همیشه
با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمیکنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍
اخه موقع عمل فقط در اتاق عمل باید منتظر باشی میتونی بری سر بزنی بهش بعد عروسیهمسرتون میره؟
نه شوهرم برمیگرده شهری که هستیم همش انکاله نمیتونه مرخصی بگیره به زور برای عروسی مرخصی گرفتیم
همسرتون چی میگن؟باهاش هماهنگ کن بگو خلوت تر شدی بعد عروسی بریم سری بزنیم ،زنگ بزن به مادرشوهرت بگو خ ...
اون دوست داره برم. حتی این اخر هفته رفتیم البته علت اصلی رفتنمون این بود که پدرشوهرم میخواست شیرینی سلامتیش رو بده دقیقا روز قبلش متوجه شدن خالهش کنسر داره دیگه رفتیم عیارت
اون دوست داره برم. حتی این اخر هفته رفتیم البته علت اصلی رفتنمون این بود که پدرشوهرم میخواست شیرینی ...
حالا میل خودته فکرت کن میتونی برای اینکه خیلی اذیت نشی بعد اینکه عملکرد میتونی بری مثلا هفته بعدش بعد عروسی که یکمم از دردش کم شده میبینه شما اومدی بهش سر بزنی