2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه یه کمک میکنید

34 بازدید | 3 پست

پسر کوچیکم یه سالشه . ده دوازده روز پیش تب کرد و سرفه و ابریزش خلاصه دکتر بردم خوب شد. تازه یکی دو روزه یه کمی سرفه هاش داشت تموم میشد که امروز صبح دوباره میبینم تب خفیف داره . از صبح بین ۳۶ و نیم تا ۳۷.۷ در نوسانه بدون هیچ دارویی هی کمتر میشه و بیشتر میشه اما از ۳۷.۷ بالاتر نرفته تا الان. ممکنه باز مریض شده باشه یا مال دندونش میتونه باشه؟ چه کنم باز ببرم دکتر یا صبر کنم؟ میترسم شب و نصفه شب شدید بشه تبش خدایی نکرده .تب بیخودی میشه مگه؟

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

هیچکس نیست یعنی؟

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

دوباره مریض شده. اگه جای دندوناش بالا اومده از دندونشه. استامینون بده برای تبش. همونقدری که دکتر گفته. اگه تبش بالاتر رفت و پایین نیومد ببر دکتر

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوباره مریض شده. اگه جای دندوناش بالا اومده از دندونشه. استامینون بده برای تبش. همونقدری که دکتر گفت ...

ممنون عزیزم . دکترش زنگ زدم تا ۷ و نیم هست . حالا کفتم صبر کنم ببینم چطور میشه شب ببرمش اگه خدایی نکرده رفت بالا . فعلا که ۳۷.۵ هست . منشی گفت زیر ۳۸ تب نیست 

دوباره مریض شده. اگه جای دندوناش بالا اومده از دندونشه. استامینون بده برای تبش. همونقدری که دکتر گفت ...

ممنون عزیزم . دکترش زنگ زدم تا ۷ و نیم هست . حالا کفتم صبر کنم ببینم چطور میشه شب ببرمش اگه خدایی نکرده رفت بالا . فعلا که ۳۷.۵ هست . منشی گفت زیر ۳۸ تب نیست