2777
2789
عنوان

من معلم هستم امروز سر کلاس خوردم به صندلی به ها خندیدند بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 41 پست

ما کلا سر کلاس به جرز دیوار هم می خندیم غصه نخور . یاد حرف استاد حل تمرین مون انداختی منو . تعداد رو اشتباه می خوند مثلا ۱۰۷۶رو گفت۱۷۶ و ما آروم می خندیدیم . ترم بالایی خودمون بود.گفت منم وقتی اونجا بودم می خندیدم . ولی شماها نخندید😂. خب معلم بودن و استاد بودن اینجوریه که خیلی تو دیدی و به اشتباهات می خندم . الکی می خندیم منظوری نداریم . استاد کاری هم نکنه ما می خندیم. غصه نخور هر چی با اعتماد به نفس بیشتر بری بهتره . خب همه می خورند به صندلی. مگه خودشون نمی خورند زمین؟ وسایلاشون از رو میز نمی ریزه؟ تو هم باهاشون بخند

مشخصه که کلا نمی‌تونید از جریانات بگذرید. آدم سالم از یه همچین جریان کوچیکی همون دقیقه رد میشهیه چی ...

من قبلا حساس بودم خیلی الان محل نمیدم‌.اما بازم گاهی افکار مزاحم دارم..چیکار کنم به نظر شما 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبلا حساس بودم خیلی الان محل نمیدم‌.اما بازم گاهی افکار مزاحم دارم..چیکار کنم به نظر شما

وورزش 

اصلاح تغذیه 

رفاقت با خدا

تایپیکم با عنوان تجربه درمان افسردگی خودم بخونید کمکتونه 

حساسیت زیاد از ضعف بدنه کمبود املاح 

من که هرروز که یکی از دوستاشون میفته زمین و هرهر میخندن کلی دعواشون میکنم که بجای اینکه دست دوستتون را بگیرید بهش میخندید؟؟؟؟ انقدرم میگم تا آدم بشن

چون قشنگ اونی که افتاده خیلی ناراحت میشه و با ناراحتی به دوستاش نگاه میکنه

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
وورزش اصلاح تغذیه رفاقت با خداتایپیکم با عنوان تجربه درمان افسردگی خودم بخونید کمکتونه حساسیت زیاد ...

مرسی عزیزم چشم

بچه ها لطفا گزارش نزنید لطفا برا ترک خود ارضایی کاری بلدید؟؟منم مث خاهرتون چندین ساله درگیرم خسته ام اهل نماز دعا هستم متاسفانه گناه زوره..لطفا دعام کنین و کمک 

خب بخندن چی میشه 🥲 حالا نه اینکه طول بدن اما یه لحظه خندیدن عادیه تو هم بخند باهاشون 

من امروز کم موند پخش زمین بشم 🤣😭 خیلی حس خوبی نیست اما واقعا اهمیتی هم نداره با بچه ها خندیدیم تموم شد

مرسی عزیزم چشمبچه ها لطفا گزارش نزنید لطفا برا ترک خود ارضایی کاری بلدید؟؟منم مث خاهرتون چندین ساله ...

باید طرف چیزی که  تحریک‌ میکنه  نرید

ایتیه حسه نباد بیدار بشه

بیکار نمونید

خودتون خسته کنید با فعالیت بالا

پرخوری نکنید 

گوشت روغنها بیشتر تحریک‌میکنن

میوه وجای غدابهتره 

هر موقع میخواهید برید سمتش

بلند بشین دست بذارید رو سینه  مودبانه 

بگید السلام علیک یا ابا عبدالله 

لیت عادته قابل ترکه

باید خیلی بخواهی