فردی رو در نظر بگیرین که نه ارایش کنه و نه رنگ بزاره و نه ناخن به کاره ...چون خوشش نمیاد و اصلا حوصله نداره . عوضش تتو داره و یا بروز میگرده یا اسپورت میپوشه ...دوستان من خودم رو میگم ولی اطرافیان رو میبینم حس میکنم من عجیبم
نمیدونم حس میکنم بقیه پشت سرم بگن که وای چرا ارایش نداره ولی اونجوری میگرده یا تتو داره
نه اتفاقا
این تیپای ساده و در عین حال تر و تمیز و مرتب خیلی شیک تر و تو دل برو تر از اونای دیگه ن
امام خمینی(ره): «ما از شر رضا خان و محمد رضا خلاص شدیم لکن از شر تربیت یافتگان غرب و شرق به این زودی ها نجات نخواهیم یافت. اینان برپا دارندگان سلطه ابرقدرت ها هستند و سر سپردگانی میباشند که با هیچ منطقی خلع سلاح نمیشوند». #تله_مذاکرات..#عبرت_تاریخ .. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده را دیدیم 💕... فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ... ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷
نمیدونم حس میکنم بقیه پشت سرم بگن که وای چرا ارایش نداره ولی اونجوری میگرده یا تتو داره
خب بگن چه اهمیتی داره
مهم این خودت چی دوست داری
منم نه آرایش میکنم نه ناخن نه تتو
بقیه هم هرچی میخوان بگن
منم از خیلی تیپ های بقیه خوشم نمیاد اما چیزی نمیگم چون قرار نیست همه سلیقه شون مثل هم باشه
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀