2777
2789

هیچی بلد نیستی؟

یه کتاب خوب میتونه کمکت کنه واسه شروع بعدش هم بری دوره اموزشی اش رو ببینی حتی بعد اتمام دوره نمره های بالا رو خودشون به کار میگیرن 

البته زبان های پیشرفته رو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای ماماااااااااااا

البته اینم بگما من ترم اول یه استادی داشتم که خیلی خیلی بد بود و اصلا آموزشی بهمون نداد

به خاطر همین هم پایه ام ضعیف شد و هم انگیزمو از دست دادم

اما اگه علاقه داشته باشی برنامه نویسی خیلی شیرینه

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.

اگه هیچی نمیدونی اول الگوریتم نویسی یاد بگیر بعد یه زبان پایه مثلc++ بعد ببین پول تو چی هست برو دنبال همون...یدونه بلد باشی باهمه میتونی بنویسی حتی زبان ماشین

کتاب هم تو نت فراوونه سایت برنامه نویس هم خوبه...درکل ساده تر از برنامه نویسی چیزی وجود نداره من برنامه نویسی ام تو یونی اینقدر عالی بود که استادها تعجب میکردن و همه دوست داشتن باهام تو پروژه هم گروه شن واسه بچه ها هم مینوشتم...در کل علاقه ای ندارم اصلا

شوهر من برنامه نویسی حرفه ای بلده ولی فک نکنم وقت کلاس گذاشتن داشته باشه اگ جایی مشکل داشتی میتونی ب ...

چه زبانی؟

آزاد کار میکنه؟

درآمد هم داره؟

من هرجا رفتم پروژه های بزرگ میخواستن آخر هم ماهی700بدون بیمه...برنامه نویسی بوسیدم گذاشتم کنار!!