2777
2789
چه زبانی؟ آزاد کار میکنه؟ درآمد هم داره؟ من هرجا رفتم پروژه های بزرگ میخواستن آخر هم ماهی700بدون ...

نمیدونم چ زبانی من سر در نمیارم...سرکار دولتیه البته هنوز رسمی نشده حقوقش خیلی کمه...پروژه هم از سرکار ی بار برداشت ولی ب جای پول کسر خدمت سربازی گرفت دنبال پروژه میگرده چون زندگیمون خیلی سخت پیش میره

چ کتابی؟؟؟

عزیزم منم میخواستم همچین تاپیکی بزنم.

یه کاربری هست به اسم الی (نمیدونم الی معمولی یا همین‌الی).کارش همین بود و کلی درامد داشت

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چ زبانی من سر در نمیارم...سرکار دولتیه البته هنوز رسمی نشده حقوقش خیلی کمه...پروژه هم از سرک ...

خب دولتی فرق میکنه...آزاد برنامه نویسی فقط خرکاری و حرص زدنه از پول خبری نیست...مگر اینکه خودت تیم داشته باشی پروژه برداری اونم که کار من نیست وگرنه همه سودش واسه رئیس شرکته است...وب خوبه ولی چشمام اذیت میکنه نمیتونم کار کنم

خب دولتی فرق میکنه...آزاد برنامه نویسی فقط خرکاری و حرص زدنه از پول خبری نیست...مگر اینکه خودت تیم د ...

دولتی هم همینه بخدا از صبح زود تا ساعت9 میره خیلی حقوقش کمه خیلی...اگ پروژه بود خیلی خوب بود محل کارشون هست پروژه ولی پروژه مثلا30 میلیونی انقد بهشون بگی ک یکسال 5 تومنش میدن شاید چندین سال طول بکشه کل پول رو بدن

شوهر من برنامه نویسی حرفه ای بلده ولی فک نکنم وقت کلاس گذاشتن داشته باشه اگ جایی مشکل داشتی میتونی ب ...

عزیزم همسرتون از برنامه نویسی درامد داره؟؟؟من رشتم حسابداریه ولی اصلا دوست ندارم عاشق طراحی وبم و برنامه نویسیو خیلی دوست دارم میخوام تغییر رشته بدم برم آی تی 

خانمای گل پستامو لایک نکنید  

برنامه نویسی که دانشگاه رفتن نمیخواد یه همت بلند میخواد خودت بشین بخون یاد میگری دانشگاه که چیزی یاد نمیده 

کتاب فیلم کلاس

که البته من فیلم رو ترجیح میدم حالا چه زبانی رو دوست داری یاد بگیری؟

بستگی داره چه زبانی بخوای یاد بگیری عزیزم.

برنامه نویسی مدااااااااام در حال تغییر و پیشرفتته و این که همش باید خودتو به روز کنی تو زبان.

من خودم برنامه نویس سایتم و عاشقشم... دوس داری برنامه نویس وب بشی یا ویندوز یا موبایل؟باز هر کدوم از این ها انواع داره و یه دنیا

بچه ها امضامو میبینید توی دلتون برام یه دونه صلوات بفرستید تا منم ب۰مو سالم توی بغلم بگیرم.خوشگل و سالم  
سلام عزیرم یاد گرفتی؟ میشه منم راهنمایی کنی؟بنظرت شروع کنم؟ درامدش چطوره؟

برنامه نویسی یکی از پر در آمد ترین شغل های جهانه.کافیه سرشناس بشی و از کارات خوششون بیاد. یا فقط کافیه یه ایده تک بدی.بارتو بستی دیگه

بچه ها امضامو میبینید توی دلتون برام یه دونه صلوات بفرستید تا منم ب۰مو سالم توی بغلم بگیرم.خوشگل و سالم  
خوش بحالتون. منم احتیاج به در آمد دارم باید برم کجا آموزش ببینم؟

اموزشگاه هست که یاد میدن اگه توی مشهدین اموزشگاه بین الملل رو بهتون پیشنهاد میکنم.البته شما اول باید تصمیم به انتخاب نوع زبان بگیرید

ببخشید کسی که بخواد از صفر شروع کنه باید چیکار کنه؟

راه های شروع کردن برنامه نویسی:

1_ثبت نام در آموزشگاه

2_گرفتن معلم خصوصی

3_خودآموزی یا (Self study) با کتاب ها یا دوره های ویدیویی در اینترنت

4_دانشگاه رشته مهندسی کامپیوتر گرایش های (نرم افزار , IT , علوم رایانه و سخت افزار) (پیشنهاد نمیکنم)