چه زبانی؟ آزاد کار میکنه؟ درآمد هم داره؟ من هرجا رفتم پروژه های بزرگ میخواستن آخر هم ماهی700بدون ...
نمیدونم چ زبانی من سر در نمیارم...سرکار دولتیه البته هنوز رسمی نشده حقوقش خیلی کمه...پروژه هم از سرکار ی بار برداشت ولی ب جای پول کسر خدمت سربازی گرفت دنبال پروژه میگرده چون زندگیمون خیلی سخت پیش میره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم چ زبانی من سر در نمیارم...سرکار دولتیه البته هنوز رسمی نشده حقوقش خیلی کمه...پروژه هم از سرک ...
خب دولتی فرق میکنه...آزاد برنامه نویسی فقط خرکاری و حرص زدنه از پول خبری نیست...مگر اینکه خودت تیم داشته باشی پروژه برداری اونم که کار من نیست وگرنه همه سودش واسه رئیس شرکته است...وب خوبه ولی چشمام اذیت میکنه نمیتونم کار کنم
خب دولتی فرق میکنه...آزاد برنامه نویسی فقط خرکاری و حرص زدنه از پول خبری نیست...مگر اینکه خودت تیم د ...
دولتی هم همینه بخدا از صبح زود تا ساعت9 میره خیلی حقوقش کمه خیلی...اگ پروژه بود خیلی خوب بود محل کارشون هست پروژه ولی پروژه مثلا30 میلیونی انقد بهشون بگی ک یکسال 5 تومنش میدن شاید چندین سال طول بکشه کل پول رو بدن
شوهر من برنامه نویسی حرفه ای بلده ولی فک نکنم وقت کلاس گذاشتن داشته باشه اگ جایی مشکل داشتی میتونی ب ...
عزیزم همسرتون از برنامه نویسی درامد داره؟؟؟من رشتم حسابداریه ولی اصلا دوست ندارم عاشق طراحی وبم و برنامه نویسیو خیلی دوست دارم میخوام تغییر رشته بدم برم آی تی