2777
2789

منم حتما ظرف میشورم .هر چی فک میکنم تا حالا پیش نیومده خونه کسی ظرف نشورم😅😅

ولی میزبان بنده خدا هم اذیت شده.من که خودم وقتی مهمان دارم اشو لاش میشم اینقدر که خسته ام پس خودمو جای اون میزارم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

من قبلا هر کسی از دوستام میومد نمیذاشتم که بشورن. میگفتم حیفه زمان میگذره بیاین بشینیم. ولی خونه همشون ظرف شسته بودم و میشورم. یبار که همه رو باهم دعوت کردم. حدودا ۱۵ نفر بودیم. بعد شام خواستن بشورن گفتم بشورین دستتون درد نکنه‌ چون زیاد بود‌ همه شون شستنا. ولی بعدش انواع حرفارو ازشون شنیدم. که اصلا درست نیس خونه کسی مهمون باشی بشوری و ازین حرفا. چون وااااقعا زیاد بود و من قشنگ یه هفته کار داشتم. دست تنهام بودم. خ بدشون اومده بود. میگم مردم چقد پرروعن.

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اگه بچه کوچیک باشه کمک کنیم بد نیست 

مثلا من دخترم هشت ماهشه چهار دست و پا می‌ره 

همه کار هارو انجام میدم ولی خواهرم ظرف و می‌شوره دیگ آخرش 

ولی جایی طرف دختر بزرگ تو خونه داره خودشم مشکلی نداره به آدم زور داره بری ظرف بشوری براشون 

من حامله بودم توقع داشتن ازم بعدش کمر درد شدم 

چون مشکل طول سرویکس داشتم و بعدش سرکلاژ شدم 

💗

اره...چون مهمونداری کردن خیلی سخته...از چند روز قبل کلی خونه رو تمیز کن و غذا تهیه کن و...درک می کنم میزبانو..اما خودم اجازه نمی دم کسی ظرف بشوره مگر این که اصرار کنه..خودمم اگه بفهمم طرف ازم انتظار داره و طلبکاره دلخور می شم

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
منم حتما ظرف میشورم .هر چی فک میکنم تا حالا پیش نیومده خونه کسی ظرف نشورم😅😅ولی میزبان بنده خدا هم ...

منم پاهام قطع میشد. جالبه بعدش انقد حرفای بد ازشون شنیدم که آره یه غذای سبکتر میذاشتی که ما مجبور نباشیم بشوریم. خ ناراحت شدم. و ازون موقع تا حالا دعوتشون نکردم.

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟
ما خیلی دیر به دیر دعوت میشم مهمانی پس دوست ندارم با لباس مهمانی و آراسته برم ظرف میزبان بشورم مگر م ...

بلافاصله بعد غذا میشینید؟

یا سفره اینا و جمع میکنید بعد دیگه میشینید؟

کاربری دست ۲ نفره🙂

میزبان مسن یا شاغل یا بچه کوچیک داشته باشه حتما و حتما میشورم

تو باقی موارد تعارف میزنم دیگه بستگی به صاحبخونه داره کمک میخواد یا نه

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
الان دیگه بیشتر خونه ها ظرفشویی دارندر اطرافیانم هم کسی از مهمان چنین توقعی ندارهتنها در صورتی این ک ...

متاسفانه اطرافیان ما ظرفشویی ندارن😂😭

کاربری دست ۲ نفره🙂