2777
2789

زیاد به فا*ل و اینا معتقد نیستم 

یه کتاب حافظ گرفته بودم برا دیزاین میز تو شب یلدا و اینا امروز تو کمد کتابخونم دیدم گفتم بزار یه نگاهی بش بندازم 

بابت یه موضوعی تو ذهنم جرقه خورد و به اون نیت فا*ل گرفتم باور کنید مو به مو انگار تو دل من بود😐

من برنامه هرچیزی رو برای دیگران میگم به طور عجیبی کنسل میشه مثلا قصد خرید چیزی رو دارم با اینکه پولم جوره اگه بگم یهو اتفاقی میوفته پولم جای دیگه هدر میره مثلا تصادف میکنم یا وسیله خونم خراب میشه .برام نوشته بود مثل طوطی دهنتو بازنکن تا کارت خراب نشه .اگه دیگران هم باحرفاشون آزارت میدن تو  حرفشونو بشنو ولی نظر نده تا نخوان برخلافت حرف بزنن و ناراحتت کنن

همین برگام 😑😂

چرا برای من همه چی برعکسچجوری فا.ل میگیری؟

تو نت خوندم یه چنتا جمله که قبل  گرفتن تودلت بهش میگی حافظ شیرازی تورو به شاخه نباتت قسمت میدم (نمیدونم اسم عشقش بوده یا زنش ولی میگن خیلی دوسش داشته )

حقیقتو بهم بگو و مصلحتمو نشون بده بعدم یه فاتحه یا صلوات به نیت خودشو شاخه نباتش هدیه میکنی نیت و میگی بعد چشاتو میبندی کتاب و از یجا که حست میگه  باز میکنی یا اون دوتا صفحه هست  برای من شماره  صفحه هاش نوشته بود  من چشممو بستم  انگشت چرخوندم  رو صفحه احساسم بهم گفت دستمو نگه دارم چشممو باز کردم دستم رو اون شماره که مونده بود انگار رو دو عدد بود .به جان پدرم هر دو عددش همین جمله ها بود 😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو نت خوندم یه چنتا جمله که قبل گرفتن تودلت بهش میگی حافظ شیرازی تورو به شاخه نباتت قسمت میدم (نمید ...

ممنوننن
اگه کتاب رو باز کردم دوتا صفحه باز میشه
کدوم صفحه فا.ل من میشه؟

9teen ── .✦