2777
2789

تو دانشگاه قراره از یکی که ترم بالاتره کتاب بگیرم بعد اکثرا پولشو کارت به کارت میکنن ولی من همراه بانک تو گوشیم ندارم بنظرتون ضایعس اگه پول نقد بدم ؟

بعد پول نقد رو از عابر بانک در آوردم همشو بهم دهی داد اینطوری ۲۵۰ تومن همشو دهی و پنجاهی بدم ضایع نیست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چرا ضایع باشه البته شاید خودش بخواد کارت به کارت کنه یا کارت بکشه یه مقدار اونطوری راحتر باشه 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

نمیدونم شاید خودش قبول نکنه اخه الان دیگه کسی استفاده از پول نقد نداره

حالا ازش بپرس نقدی حساب کنی مشکلی نداره

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

عزیزم مگه پول هم قربون پول می‌ره 

چه فرقی می‌کنه که به حساب باشه یا دستی 

شما فکر می‌کنید طرف نشسته چک می‌کنه که کی واریز نقدی داشت کی کارت به کارت بعد بگه واااااااااااااااااااای این دختره رو چه بی کلاس بود پول منو‌نقد پرداخت کرد ؟ 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍