2777
2789
عنوان

خدامنو آفرید تا

178 بازدید | 20 پست

زجر بکشم و حسرت بخورم زجر بکشم و حسرت بخورم🥲

اخه میگم خدا توک میدونستی یه روز خوش نمیبینم حسرت میکشم همه زور میگن و همش حسرت میخورم چراافریدی یادم نمیاد یه جایی از زندگیم مفید باشم یاکوب زندگی کرده باشم همش پراز تلاطم بوده برام چرا آفریده اخه چرا چرا😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیی سخته گلم ولی چاره چیه باید تسلیم خدا بود باید قبول کرد این دنیا برای رنج درد برای خوشحالی نیست ...

اخه میدونی دلمو ب چی خوش کنم همه قوین میتونن ازپس کاراشون بیان نن خیلی عاجزم من کم آوردم دیگه 

با قانون جذب باورهات تغییر بده

با مدعی مگوئید اسرار عشق و مستی تا بی‌خبر بمیرد در درد خودپرستی... دل ما دریایِ صدها کهکشانِ صبر است !🌝🌿🥹🤍الهی شکر🤍🌱✨ماهلین درونم دوست دارم💘💘💘💎✨😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍

اخه میدونی دلمو ب چی خوش کنم همه قوین میتونن ازپس کاراشون بیان نن خیلی عاجزم من کم آوردم دیگه

منم مثل تو ام اما فرقمون اینکه من قوی بودم ولی یه سری انفاقا برام پیش اومد که زندگیم خیلیی تلخ شذ

ن دیگه نیستم فقط با خدا که دلم آرومه می خوام برم روانپزشک می خوام خودمو نجات بدم

روانپزشکا دنبال پول من خیلی رفتم  باور تو خودت میتونی ب خودت کمک کنی ولی مشکل من ریشه اییه نمیشه ک نمیشه از بدو تلو اینجوری بودم