2777
2789
عنوان

قطع ناگهانی آسنترا خواهش میکنم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 43 پست
الان دوباره رفتم کاش میرفتم آسایشگاه روان خیلی احتیاج دارم به یجای خلوت که هیچ آشنایی نباشه کسی سراغ ...

اگر مشکلت شدید باشه و دکتر صلاح بدونه ، نامه مینویسه که برای ادامه درمان بری بیمارستان روانپزشکی. 

میتونی بهم بگی الان دقیقا چه چیزهایی اذیتت میکنه؟ 

تازه دیروز پیشش بودم بهشم گفتم بخدا میخوام بزنگم آسایشگاه روان بیان منو ببرن یجا آدمای مثل خودم باشن ...

عزیزم شما باید یه مدت تحمل کنی دار‌وهات اثر بذاره دکتر هم نمیتونه الان کاری کنه چون اونم باید صبر کنه ببینه کدوم دارو برات تاثیر میذاره وقتی دار‌وها رو مرتب و به موقع نخوری و سرخود حذف کنی دکترم نمیتونه کاری کنه پس یکم تحمل کن طبق دستور پزشک عمل کن عزیزم مطمئن باش خوب میشی و زندگیت خیلی خیلی بهتر از الان میشه منم روزای تو رو گذروندم نگران نباش و دار‌و ها رو قطع نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر مشکلت شدید باشه و دکتر صلاح بدونه ، نامه مینویسه که برای ادامه درمان بری بیمارستان روانپزشکی. می ...

انرژیم خیلی کمه دوتا بچه هام بزرگه رو راه ميندازم بره مدرسه یکیم 4 ساله دارم همش تو خونست چون من نه توان دارم ببرمش جایی سرگرم بشه باباشم صبح تا شب سرکار .. باباشون فقط دنبال کارای خانوادشه من اگه پرپر بزنم جلوش خیالش نیست.. همین دیشب بچه هامم بردم مطب با خودم 9 شب برگشتیم حس یه زندانی دارم

جام می و خون دل، هریک به کسی دادند، در دایره ی قسمت اوضاع چنین باشد 💔

اگر مشکلت شدید باشه و دکتر صلاح بدونه ، نامه مینویسه که برای ادامه درمان بری بیمارستان روانپزشکی. می ...

خیلی خستم خیییلی 😭😭😭

انرژیم خیلی کمه دوتا بچه هام بزرگه رو راه ميندازم بره مدرسه یکیم 4 ساله دارم همش تو خونست چون من نه ...

تازگی ها آزمایش دادی؟ 

کمبود آهن یا ویتامین مخصوصا کمبود ویتامین دی یا کمبود چیزهای دیگه نداری؟ 

عزیزم شما باید یه مدت تحمل کنی دار‌وهات اثر بذاره دکتر هم نمیتونه الان کاری کنه چون اونم باید صبر کن ...

دارها هم اثر عکس دارن میزارن زندگی من تقسیم شد به قبل شهریور و بعذش... برای پسرم اول رفتم مشاوره گفت باید خودتون درست کنین تا بچتونم رفتاراش درست بشه انگار اونی که همیشه محکوم به همه چیزه منم من دارو بخورم در صورتیکه باباش تا عصبی میشه دست بلند میکنه روش من تا قبل داروها اینقدر حالم بد نبود الان حتی خودم خودمو نمیشناسم

تازگی ها آزمایش دادی؟ کمبود آهن یا ویتامین مخصوصا کمبود ویتامین دی یا کمبود چیزهای دیگه نداری؟

یسال پیش از دادم مشکلی نبود بعد اون دیگه نرفتم

خوابت چطوره؟ به اندازه کافی میخوابی؟ اشتهات چطوره؟

همون خوابم خیلی زیاده وسط کارام دراز میکشم یهو ساعت 10 صب خوابم میبره شبا اصلا نمیفهمم کی خوابم برد اشتهام بیشتر شده کلا از خودم بدم میاد

دارها هم اثر عکس دارن میزارن زندگی من تقسیم شد به قبل شهریور و بعذش... برای پسرم اول رفتم مشاوره گفت ...

بعضی از داروها زمان میبره تا اثرات مثبتش شروع بشه. 

اگر دارویی واقعا اذیتت میکنه یا عوارض خاصی برات داره ، باید پزشکت رو در جریان بذاری و کامل بهش بگی. 

پزشکت ممکنه بگه طبیعیه و همون داروها رو ادامه بدی یا ممکنه داروهات رو عوض کنه.

اگر دیدی روانپزشکت واقعا خوب نیست یا به حرفات توجه نمیکنه ، پزشکت رو عوض کن ولی داروها رو سر خود و همینطوری قطع نکن.

اگر شرایطش رو داری ، پیش یک روانشناس خوب هم برو و ازش کمک بگیر.

در مورد همسرت هم باهاش صحبت کن. 

شاید روانشناس بتونه با زبان خودش همسرت رو متوجه اشتباهاتش کنه. 

همون خوابم خیلی زیاده وسط کارام دراز میکشم یهو ساعت 10 صب خوابم میبره شبا اصلا نمیفهمم کی خوابم برد ...

متوجه میشم چی میگی ، چون خیلی از این چیزها رو من هم تجربه کردم.

من حتی به مدت چند ماه نمیتونستم تنها از خونه بیرون برم و دوست داشتن مدام تو خونه باشم. 🥲

اما بیماری های روحی و روانی هم درمان میشن. 

گرچه معمولا زمان میبره و مداومت میخواد ، ولی واقعا اوضاع بهتر میشه. 

بعضی از داروها زمان میبره تا اثرات مثبتش شروع بشه. اگر دارویی واقعا اذیتت میکنه یا عوارض خاصی برات د ...

مشاوره هم دوماه تمام رفتم، فقط روی صحبتش با من بود بابای بچه ها خیلی منو زجرم داد چندسال زندگی روم دست بلند کرد صورتم آسیب دید کارم به پزشکی قانونی کشید خانوادشم کاری بهش نداشتن فقط با زبون بابامو راصی کردن شکایت نکنیم منم بخاطر پسرم و البته به زور برگشتم خونه ولی دیگه این مرحله رو نمیتونم تحمل کنم خیلی سختی کشیدم که مفصله... آخرش هم دارم کمکم دیوونه میشم کارم به تيمارستان میکشه خدا لعنتش کنه هیچوقت نمیگذرم 

مشاوره هم دوماه تمام رفتم، فقط روی صحبتش با من بود بابای بچه ها خیلی منو زجرم داد چندسال زندگی روم د ...

الان رفتار همسرت با شما چطوره؟ 

باهات مشاوره میاد؟ 

چرا مشاور روی صحبتش فقط با شماست؟ 

مخصوصا پیش مشاور زوج درمانگر رفتید تا حالا؟ 

متوجه میشم چی میگی ، چون خیلی از این چیزها رو من هم تجربه کردم.من حتی به مدت چند ماه نمیتونستم تنها ...

منم الان همین شرایط دارم الان خیلی وقته هیچ جایی نرفتم بچه هامم شلوغن اعصابم نمی‌کشه همش فکر میکنم خودمو بقیه رو خلاص کنم مطمئنا بعد من بچهام زندگی آروم و خوبی دارن نه با وجود من که دائم جنگ اعصاب باشه