2777
2789
عنوان

قطع ناگهانی آسنترا خواهش میکنم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 43 پست
منم الان همین شرایط دارم الان خیلی وقته هیچ جایی نرفتم بچه هامم شلوغن اعصابم نمی‌کشه همش فکر میکنم خ ...

نه عزیزم ، این چه حرفیه؟ 🥲

شما مادرشون هستی. 

اصلا شاید اون مشاور ، مشاور خوبی نبوده باشه یا نتونسته باشه به درستی شما و مشکلاتت رو درک کنه. 

چون تو هر شغلی بد و خوب وجود داره.

الان رفتار همسرت با شما چطوره؟ باهات مشاوره میاد؟ چرا مشاور روی صحبتش فقط با شماست؟ مخصوصا پیش مشاور ...

تا وقتی مشاور میرفتیم بدنبود الان سه هفته ای میشه نمیریم.. من تست کیوجی دادم بهم گفت اضطرابت ژنتیکیه و بعد دکتر بهم دارو داد 

جام می و خون دل، هریک به کسی دادند، در دایره ی قسمت اوضاع چنین باشد 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا وقتی مشاور میرفتیم بدنبود الان سه هفته ای میشه نمیریم.. من تست کیوجی دادم بهم گفت اضطرابت ژنتیکیه ...

من از شرایط زندگیتون اطلاع ندارم. 

اما بالأخره راه حل هایی وجود داره. 

دور از جونت شما بیماری لاعلاج نداری. 

فقط باید درمان درستی انجام بشه و حتی ممکنه نیاز باشه که سبک زندگیت عوض بشه و ... 

تا وقتی مشاور میرفتیم بدنبود الان سه هفته ای میشه نمیریم.. من تست کیوجی دادم بهم گفت اضطرابت ژنتیکیه ...

چرا دیگه پیش مشاور نمیرین؟

مشاور برای بهتر شدن وضعیتت نگفت چه کارهایی انجام بدی؟ 

چرا دیگه پیش مشاور نمیرین؟مشاور برای بهتر شدن وضعیتت نگفت چه کارهایی انجام بدی؟

شوهرم گفت یمدت نریم مشاوره تا داروهاست اثر کنه منه احمقم قبول کردم مشاورم یبار گفت بچتو بزار پیش کسی یا خانه بازی برو باشگاه، هفته ای سه چهار ساعت برای هم وقت بزارین از یاداوریشم حالم بد میشه هیچکدوم اینا عملی نشد 8 صبح میره تا 9 شب سرکار بعد اونم از همون راه میره باشگاه تا 11 و نیم شب منه بدبخت احمقم عمر و جونمو بزارم خونه فقط با این اعصاب داغونم بچه بزرگ کنم

شوهرم گفت یمدت نریم مشاوره تا داروهاست اثر کنه منه احمقم قبول کردم مشاورم یبار گفت بچتو بزار پیش کسی ...

مشاوره رو ادامه بدین. 

حتی اگر ماهی یک جلسه باشه. 

روزهای تعطیل چطور؟ 

میتونید با هم وقت بگذرونید؟

تفریح مشترک دارید؟ 

اگر بتونی چند ساعتی در روز بچه تون رو مهد کودک خوب یا جای مطمئن دیگه ای بذاری و چند ساعت در روز برای خودت باشی ، خیلی خوبه. 

حالا دوست داری باشگاه بری یا کلاس هنری ثبت نام کنی یا ... 

حتی 3 ساعت در روز هم باشه ، خوبه. 

مشاوره رو ادامه بدین. حتی اگر ماهی یک جلسه باشه. روزهای تعطیل چطور؟ میتونید با هم وقت بگذرونید؟تفریح ...

هیچی واقعا هیچ تفریح مشترکی نداریم... یه روز جمعست که پدر مادرش زنگ میزنن یا بیا کار داریم یا بیا بریم جایی مارو ببر یا جابجایی اثاثیه سنگین یا دکتر رفتن... خلاصه جمعه ها هم حداقل نصف روز پر هست

دارها هم اثر عکس دارن میزارن زندگی من تقسیم شد به قبل شهریور و بعذش... برای پسرم اول رفتم مشاوره گفت ...

عزیزم درکت میکنم شما واضحا افسردگی گرفتی داروها اثر عکس نذاشتن فقط حال شما بدتر شده چون افسردگی با شیب تندی افزایش پیدا میکنه باید اجازه بدی داروها اثر بذارن اجازه بده افراد متخصص معالجه ات کنن و از خاله خامباجی ها مشورت نگیر.. قطعا همسرتون هم باید عوض بشه یا درمان بشه دست بلند کردن رو بچه اصلا کار درستی نیست باید حواسش به شما و بچه هاش باشه اگه قبول میکنه برین پیش مشاور خانواده

هیچی واقعا هیچ تفریح مشترکی نداریم... یه روز جمعست که پدر مادرش زنگ میزنن یا بیا کار داریم یا بیا بر ...

🌸هر طور شده سعی کن کم کم یه تفریح مشترک بذارین ، حتی یه پارک رفتن ساده.

یا رفتن به هر جای تفریحی دیگه. 

حتی اگر 2 ساعت هم باشه ، خوبه.

اولش مثلا ممکنه تو ماه یک مرتبه انجام بشه ، اما رفته رفته میتونید بیشترش کنین. 

یا حتی گاهی با هم فیلمی که دوست دارین رو ببینین. 

یا هر مورد دیگه ای که علاقه دارین. 

مخصوصا تو فصل بهار جاهایی مثل باغ گل ها یا اینجور جاها اگر علاقه دارین ، برنامه ش رو بذارین.

وقتی حالتون بهتر بشه و لذت ببرین ، اونوقت دوست دارین اینجور برنامه ها بیشتر بشه. 

هیچی واقعا هیچ تفریح مشترکی نداریم... یه روز جمعست که پدر مادرش زنگ میزنن یا بیا کار داریم یا بیا بر ...

در کنارش ببین خودت هم به چه کارهایی علاقه داری؟ 

درسته شما مادر هستی ، ولی قرار نیست خودت رو فراموش کنی. 

مثلا اگر به گل و گیاه علاقه داری ، تو خونه تون گل و گیاه بیار و لذتش رو ببر و بهشون رسیدگی کن. 

یا اگر به کارهای هنری علاقه داری یا هر چیز دیگه. 

🌸 درواقع درمان دارویی ، فقط یک بخش از درمانه. 

در کنارش باید کارهای دیگه هم انجام بشه. 

🌸 زمان میبره و مداومت میخواد ، ولی اثراتش رو کم کم میبینی و واقعا اوضاعت بهتر میشه.

ببخشید سرتونو درد آوردم حرفام انرژی منفیه

عزیزم حتما تفریح بیرون‌ داشته باش حتی اگه سخته به سختی خودتو مجبور کن برو بیرون با خانواده خواهر و مادر و دوستات.. آسنترا اول که شروع میکنی حالت بیقراری میده حالت یکم بدتر میشه ولی بعد که بدن عادت میکنه خوب میشه وقتی هم یهو قطع کنی همین عوارض رو داره.. اگه الان مدت زیادیه که قطع کردی دوباره نباید با دوز بالا شروع کنی باید بری دکتر و دوباره با دوز کم شروع کنی چون نه تنها تاثیر داروهات از بین رفته بلکه شروعش با دوز بالا باز حالت رو بدتر میکنه

عزیزم حتما تفریح بیرون‌ داشته باش حتی اگه سخته به سختی خودتو مجبور کن برو بیرون با خانواده خواهر و م ...

😰😰