2777
2789

من یه بار بیشتر کنکور ندادم ک همونم پرستاری خوندم اخراشه میخوام لیسانسم بگیرم ولی همش حسرت اینکه تلاش نکردم شاید اگر یه بار دیگه تلاش میکردم اونی میخواستم میشد به دلم مونده هم کلاسی هام دوستام ک اکثرا از من بزرگترن و همیشه میگن ما خیلی موندیم خوندیم نشد و ناامیدی حق هم دارن خدایی ولی رقابت سنگینه کسی که این همه سال از کنکور دور بوده و.. چکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقل من همکارام خیلیا مجدد کنکور دادن و پزشکی قبول شدن

بستگی داره چقد تلاش کنی برای هدفت

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

اها پس شدنیه

هزاران نفر این کارو کردن چیز دوراز دسترسی نیست که نباشه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

اگه میخواستی بخونی باید حین تحصیلت میخوندی

یه سری چیزا هر چقدرم خوب باشه باز باید ارزش بدست اوردن داشته باشه 

۴ سال عمر و جوونیت رو گذاشتی روی پرستاری

دوباره یه پروسه کنکور تا اعلام نتایج نهایی خودش یک سال و نیم طول میکشه ، دوباره ایا نتیجه باب میلت باشه آیا نباشه که اگه نباشه دوباره حس شکست و ناامیدی داره که ۵ ۶ ماهم طول میکشه که بشی همون آدم سابق و تا بیایی خودت رو جمع و جور کنی نزدیک ۳۰ سالت شده هیچی به هیچی

ولی همین تایم رو میتونی بزاری رو ارتقای خودت به هر نحوی که میدونی بیشتر به صلاحته 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)