2777
2789
عنوان

اقا خدایی ببینید نامزدم چیو فالو کرده🤧😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 78 پست
خوب چرا فالو کرده 😐😐😐علاوه بر خود ارضایی اسکولم هس

چمیدونم چرا خب 

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوپریزت کرد اول زندگی 🗿

ب روش بیارم ینی ؟ زشتم هس البته ولی خب منم انجام میدم مجردی همه انجام میدن چیب‌عجیبی نی

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

خب متاهل هستن شاید

اصن خب متاهلم نباشن همه ما مجردیم یا مجرد بودیم نیاز داشتیم گاهی اینکارم باخودمون انجام دادیم ینی کسی هس انجام نداده باشه مگه؟😅

ب روش بیارم ینی ؟ زشتم هس البته ولی خب منم انجام میدم مجردی همه انجام میدن چیب‌عجیبی نی

نه تو به روش نیار

شاید یه روز خودش گفت بهت نگفت هم‌مهم نیست 

توهم لازم نیست به اون یا به‌کسی بگی چون عجیب هم نیست لزومی ندارا

همینکه داره گام برمی‌داره عالیه دیگ‌ نشونه مثبتیه واسه اینکه دیگه تو توی زندگیش هسته زن داره

خب متاهل هستن شاید

منم متاهلم ولی دیگه اینقدر اطلاعات داشتن راجب ارضا شدنه آقایون تو خواب و یا خواب جنسی دیدنشون برام عجیبه

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

خب تو هم برو فالو کن دوتایی ترک کنین😂😂😂

هارهارهار خندم تو تاکسیه داره میرسه

اصن خب متاهلم نباشن همه ما مجردیم یا مجرد بودیم نیاز داشتیم گاهی اینکارم باخودمون انجام دادیم ینی کس ...

یکی دیر انجام میوه یکی زود 

یعضیا زود به بلوغ جنسی می سن یکی هم رفت بیست و خورده ای

ولی یه رتبه برتر بود دندون پزشکی رتبه سه رقمی میگفت همه انجام میدن‌حتی‌ما رتبه برتر یک‌کنکور😂طنز نمیگفتا چون یکی سواد کرده بود پس بدون مشکل تو نیست مرام‌نمیان نمیگن که