2777
2789
عنوان

کیا کرم معجزه دست ساز میزنن و پوستشون خراب نشده

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 38 پست
اره انگار بار آخری رو لک صورتم جواب نمی‌داد منم حس میکنم خط لبخندم چروک شده با ۲۶ سال سنچ مدت زدین؟

من چندماه استفاده کردم 

دیگ کم کم ج نداد نه اینکه استفاده نکنم 

میزدم پوستم جوش میزذ 

بدتر میشد 

اصن یه وضعی 

صورتمو میسوزوند

تا دو ملیون میتونم خرج کنم

من خودم از37سالگی که رفتم دفتر طب سنتی اینا از۳۸بودفکر‌کنم یه کرمی من درآوردی درست کردم از اونزمان ازش میفروشم البته مغازه رو جمع کردیم فروشم کم شد ولی بازم هست . همه کاره س.

روشن کننده ضد لک تا حدودی زیاد آبرسان ضد چروک ترمیم کننده عکس قبلو ببعد هم دارم خواستی میفرستم خودمم یه عالمه ازش درست کردم میخوام تا می میرم همونو بزنم اونروزم زنه بهم گفت سفید شدی کلا اینو میزنم همه از پوستم تعریف میکنن برگشتم نداره ولی پوست بالاخره با خودت پیر میشه باید بزنی دیگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این کرمای دست‌ساز رو اصلا نباید استفاده کنی اینا فقط کورتون دارن که خیلی مضر و سرطان زاست. رنگدانه های پوست رو از بین میبره تازمانیکه داری استفاده میکنی و پوست کاملا بیرنگ میشه. همینکه یه مدت استفاده نکنی پوست به حالت اولیه و شاید بدتر هم دربیاد. چون رنگدانه های پوستتو ازبین بردی مجبور میشه رنگدانه اضافه تولید کنه و کک و مک پوست زیاد میشه. به‌زبان ساده برات نوشتم که متوجه بشی چقد ضرر داره

دکتر پوست محصولات گروه قیمت میده که اصلا هیچ اثری ندارن در مقابل کرم معجزه

اثرش طول میکشه خودشونشون بده ولی درعوض آسیب نمیزنه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺