2777
2789

دقیقا همین امروز ی نری که زن هم داشت بهم چشمک زد همش میگم کاش میرفتم جرش میدادم تیپمم اداری بود با مقنعه برای همچین لاشی هایی تاسف میخورم

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم درسته مرداد نباید نگاه کنن ولی واقعا زن ها هم شورشو درآوردن آنقدر افتضاح میان بیرون خوب مردها هم چش دارن یعنی یه جور میان بیرون آدم از زن بودنش بدش میاد چند روز پیش با همسرم رفتم بیرون همه شلوار های جذب افتضاح کوتاه که همه چیشون بیرون بود بعد یه نیم تنه که قشنگ سینه ها بیرون یه جوریم خودشونو درست میکنم که انگار اتاق خوابشونه به ما بگیم مرداد نگاه نکن،؟

وضع بدی توی جامعه هست بعضی خانم ها و دخترا با پوشش و رفتار دور از شان باعث میشن دید نر ها به همه بد ...

من متوجه نگاه به زنان با حجاب معمولی هم شدم متاسفانه خانومه حجابش خوبه ولی مادر رایگان ها همششششش نگاهههههههه انگار ناموس ندارن بیشرف ها

عزیزم درسته مرداد نباید نگاه کنن ولی واقعا زن ها هم شورشو درآوردن آنقدر افتضاح میان بیرون خوب مردها ...

اخه به حجاب معمولی هم نگاه میکنن  اصلا براشون اهمیت نداره زل میزنن به صورتتتتت اینو من بارها متوجه شدم 

من یبار تو راهروی بیمارستان به یه نر میانسال گفتم چیه آدم ندیدی؟ با عصبانیت گفتم ، عین آشغال زوم کرد ...

گاهی اوقات لازمه منم اول چپ چپ نشد یه فحش اروم که بشنوه اکثرا میگم بی خواهر مادر 

عزیزم درسته مرداد نباید نگاه کنن ولی واقعا زن ها هم شورشو درآوردن آنقدر افتضاح میان بیرون خوب مردها ...

عزیزم چرا بقیه‌ی کشور ها اینطور نیستن؟؟

حتی کشور های مسلمان؟؟

اشتباه از قانونه که با این مدل تجاوز به حریم خصوصی دیگران مقابله نمی کنه. راحت به همه اجازه میده تو جامعه به هم زل بزنن. پوشش آدمها دست خودشونه ولی ما نمی تونیم مثل بز تو خیابون زل بزنیم به آدمها.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

عزیزم چرا بقیه‌ی کشور ها اینطور نیستن؟؟حتی کشور های مسلمان؟؟اشتباه از قانونه که با این مدل تجاوز به ...

ارههههه دقیقا زل زدن خیلی تو مخه ادم معذب میشه بمیرن ایشاالله