2777
2789
عنوان

کسی حرم امام رضا نمیخواد بره

162 بازدید | 19 پست

؟

یعنی میشه روزی برسه منم عشقم دوستم داشته باشه و عاشقم بشه بیاد خواستگاریم بهم برسیم منم آرزوهامو زندگی کنم . بزرگترین آرزوم اینه دست تو دست عشقم برم حرم امام رضا . الهی که امام رضا هم بخواد خودش شرایطو درست کنه. امام رضا بحق فاطمه زهرا و دلش عاشقش. امام حسین بحق فاطمه زهرا و شیر مادرت . و حضرت عباس با وفا بحق حضرت فاطمه زهرا و مقام باب الحوائجی که بهت داده و مادر بزرگوارت حضرت ام البنین میدونید چی میخوام از خدا بخواید که از ته دلش آرزوهامو برای خودم بخواد واسطه بشید منم خوشبخت بشم کاش سال دیگه این موقع نگاه حلقه تو دستم کنم بگم دیدی شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اگه بابام ببره میخوایم امسال بریم...البته اگه امام رضا بطلبه 🥺 دلم حرم میخواد

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

چرا اگه بابام ببره میخوایم امسال بریم...البته اگه امام رضا بطلبه 🥺 دلم حرم میخواد

منم

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

از پیامت حس خیلی خوبی گرفتم ماه رمضان.مشهد .روزه.افطاری .حرم .سحری.از همه مهمتر امیدواری

ان شاالله قسمت بشه شمام برین

تاحالا ماه رمضون نرفتیم مشهد ولی چون نذر داریم باید بریم 

ان شاالله امسال دیگه جور بشه که بریم

ان شاالله قسمت بشه شمام برین تاحالا ماه رمضون نرفتیم مشهد ولی چون نذر داریم باید بریم ان شاالله امسا ...

انشالله به سلامتی برید مارو دعا کن برای تو دلیم و سلامتی خودم 

ممنونم

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله به سلامتی برید مارو دعا کن برای تو دلیم و سلامتی خودم ممنونم

سلامت باشید،چشم حتما

ان شاالله دوران بارداری و زایمان آسون و راحتی داشته باشی و با نی نی برین پابوس امام رضا ع

همین الان از حرم دارم برمیگردم خونه انشالله حاجتتون برآورده بشه

دیگه نمیخواید برید🥲

یعنی میشه روزی برسه منم عشقم دوستم داشته باشه و عاشقم بشه بیاد خواستگاریم بهم برسیم منم آرزوهامو زندگی کنم . بزرگترین آرزوم اینه دست تو دست عشقم برم حرم امام رضا . الهی که امام رضا هم بخواد خودش شرایطو درست کنه. امام رضا بحق فاطمه زهرا و دلش عاشقش. امام حسین بحق فاطمه زهرا و شیر مادرت . و حضرت عباس با وفا بحق حضرت فاطمه زهرا و مقام باب الحوائجی که بهت داده و مادر بزرگوارت حضرت ام البنین میدونید چی میخوام از خدا بخواید که از ته دلش آرزوهامو برای خودم بخواد واسطه بشید منم خوشبخت بشم کاش سال دیگه این موقع نگاه حلقه تو دستم کنم بگم دیدی شد 

همین الان از حرم دارم برمیگردم خونه انشالله حاجتتون برآورده بشه

دیگه نمیخواید برید🥲