2777
2789
عنوان

یه عالمه پسته و بادوم دارم نمی‌دونم چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 37 پست

خوبه تنبل مگه چقده؟

منم گردو حال ندارم پوست بکنم🤣🤣🤣

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی کسی هست بیار بخورن دیگه اگه خودت تنبلی.اگه نگه داری و به بقیه ندی یروز میبینی بوی بد گرفته باید بریزی دور.

یا بیار بقیه بخورن یا خودت مغز کن و آسیابش کن و پودرشو بریز تو کاچی بخورید یا روی پنیر.یا حداقل بزار فریزر که دیرتر بوی کهنگی بگیره.

یعنی چی مغزشون کنی؟بریز تو ظرف بیار بخورین😐

یعنی مغز شو از دوستش جدا کنم چون مال خودمونه خندان نیست پوستش خیلی سفته

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

یعنی مغز شو از دوستش جدا کنم چون مال خودمونه خندان نیست پوستش خیلی سفته

ای بابا

سخت شد

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

ازاین به بعد بدون پوست بخراینارو هم ببر بامادرشوهر یا مادرت بشکونید بخورید

مال خودمونه نخریذم

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری