2777
2789
عنوان

خونه مستقل کلنگی یا آپارتمان بدون خرج کدوم ترجیح میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر حوصله بازسازی نداری پس آپارتمان ولی من بودم بی برو برگرد کلنگی رو میخریدم تمام دردسرهای بازسازی رو هم بجون میخریدم چون درآینده خیلی بدرد میخوره خونه آپارتمانی فرسوده بشه مفت نمیارزه . خونه ویلایی فرسوده بشه راحت میتونی دوباره بسازیش ( البته مساله پول بازسازی هم هست )

ما امسال همه این کارا رو با ۲۰۰ انجام دادیم شما خیلی گرون انجام دادین نمیدونم چی بوده ولی هایگلاسم د ...

ما جنس معمولی رو به بالا خریدیم 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ماهم همینطور

خونتون چند متره چقدر کمد و کابینت زدین مارک شیرالاتتون چیه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

کلنگی اونجور ک دوس داری بسازش 

ولی یچی همیشه تو ذهنمه ک اینجور خونه ها صاب خونه بره مسافرت خدایی نکرده دزد راحت تر وارد میشه تا اپارتمان

حالا تو اپارتمان بچه ها گناه دارن ک صدا یا حرکت کنن همسایه ها شاکی میشن

خونتون چند متره چقدر کمد و کابینت زدین مارک شیرالاتتون چیه

خونمون حدود ۱۰۰ متره دو تا اتاقها کمد دیواری دارن و اشپزخونه هم ۸ متر اینا کابینت بالا و پایین داره مارک شیرالاتمون یادم نیست ولی ایرانی جنسشم خوبه سنگینه

خونمون حدود ۱۰۰ متره دو تا اتاقها کمد دیواری دارن و اشپزخونه هم ۸ متر اینا کابینت بالا و پایین داره ...

مبارکتون باشه