2777
2789

مامانمو منو حرص میده خیلی آدم سرزنشگریه از منم بدش میاد چون خیلی خو تحقیره همش چشمش دنبال بچه ی بقیست اونا رو میکوبه تو سرم 

منم وقتی عصبی میشم از دهنم هر چی میاد میگم اونم معتقدم هر کیو سرزنش کنی سرت میاد ازش معذرت خواستم ولس نمیدونم دلی بخشیده یا نه🤦🏻‍♀️😭 خاک تو سرم زبونم اخرش سرمو به باد میده میترسم منم مثل مامانم بشم همین الانشم افسردگی دارم و حال روحیم اصلا خوب نیست 

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

منم دقیقا همین کارو کردم و ب سرم اومد

مامان بابام مدام دعوا و قهر داشتن توی خاطراتش ‌ک تعریف میکرد میگفت وقتی بابات اومد خاستگاریم اصلا حرف نزدیم

همیشه بهش میگفتم چقدر مسخره‌ای چرا وقتی تفاهم نداشتید ازدواج کردید و من تو ازدواجم خیلی دقت میکنم

ب سر خودم اومد شوهرم ک اومد خاستگاریم اصلا حرف نزدم باهاش نمیدونم اصلا چی شد یهو ازدواج کردیم و الان مث مامان بابام هرروز دعوا و قهر

از تمـــام آرزوهــــایم بـاغ بــــی بـــرگــ مـانــــده بـرایــــم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توبه کن و معذرت خواهی چون سرت میاد

معذرت خواستم ولی خیلی خجالتیم کلی معذرت خواستم ازینکه به خاطر تک تک گند  کاریام معذرت بخوام خجالت کشیدم 

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

منم دقیقا همین کارو کردم و ب سرم اومدمامان بابام مدام دعوا و قهر داشتن توی خاطراتش ‌ک تعریف میکرد می ...

ای خدا ازش معذرت خواسته بودی؟ خاک تو سرم من اصلا کنترل زبونمو ندارم

نه خیلی کوچیک بودم😞

چند سالته بود بازم ازش معذرت بخواه