2777
2789

یادم افتاد سی و هفت هفته بودم  از جمعه آب ریزش داشتم یکشنبه رفتم پیش دکترم و سه چهار ساعت بستری بودم اخر گفتن هیچیت نیس برو 

اومدم خونه کم کم آبریزش داشتم زور میزدم چیزی نبود گفتم حتما ترشحات عادیه 

حالت تهوع داشتم بی‌حال بودم ولی چند تا کار کوچیک مونده بود تو خونه باید انجام میدادم که بعد زایمان اذیت نشم 

شد چهارشنبه همون هفته شوهرم گفت بسه دیگ کاش میگفتی دکتر امروز درش بیاره گفتم نه قبول نمیکنه 

گفته حداقل باید هفته سی و هشت باشی  دوشنبه هفته بعد گفته بیا بستری شو 

داشت می‌رفت بیرون عصر بود گفتم کارام تموم شده حال ندارم غذا بپزم وسایل سالاد ماکارونی بگیر راحته زود درست میشه دلمم میخواد گفت باشه 

رفت ساعت نه شب اومد یکم سرش غر زدم که گشنم بود فشارم افتاده تندتند غذارو آماده میکردم 

شوهرم یهو از جیبش گوشی که برام خریده بود درآورد گفت ببخش اینو تونستم کادو زایمانت بگیرم منم تشکر کردم و گفتم وا هنوز وقت زایمانم نیومده که 

شام درست کردم نشستم دقیقا چند تا بشقاب پر خوردم تا خرخره خوردم و دراز کشیدم که برنامه هامو بزنم گوشی جدید 

بچه بزرگمم که هفت سالشه نشسته بود با خوشحالی که گوشی قبلیم مال اون میشه چند دقیقه ای گذشت یهو آب بیشتری ازم رفت حس کردم خون هست

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب شوهرم گفتم ی پد واسم بیار که یهو تا بلند شدم کلی آب ازم رفت و فوری و دستپاچه ب بیمارستان رفتیم سریع با ویلچر بخاطر اینکه بیشتر اب نره ازم بردنم بخش زایمان که دکترم شانس من همونجا بوپ ساعت یازده و نیم شب بود که فوری آماده اتاق عملم کردن 

ب شوهرم گفتم ی پد واسم بیار که یهو تا بلند شدم کلی آب ازم رفت و فوری و دستپاچه ب بیمارستان رفتیم سری ...

ان شاالله که بخیر گذشته

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

اولین بارم بود سزارین میشدم بخاطر همورویید شدید که بیارم عمل شده بودم مجبوری رفتم سزارین 

ترس شدید معده تا خرخره پر منو بردن اتاق عمل که اونجا هم بخاطر اینکه زیاد خورده بودم هی نفس کم میاوردم چند بار حالم بد شد چند دقیقه سکوت بعد دکتر گفت خپلی رو ببین بودم دنیا اومده ولی خپله‌ نشونم دادن از دور و سریع بردنش ریکاوری اون لحظه فقط لبخند میزدم و خداروشکر میکردم که بچم سالمه

الان دوماه از زایمانم گذشته فقط خواستم بگم علایم زایمان رو بشناسید بی حالی حالت تهوع ترشحات حتی کم ممکنه ی ذره سوراخ باشه کیسه آب دفع ی ماده غلیظ و...

الان دوماه از زایمانم گذشته فقط خواستم بگم علایم زایمان رو بشناسید بی حالی حالت تهوع ترشحات حتی کم م ...

خداراشکر

قدمش پر خیر و برکت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

و منی که با پای خودم طبق برنامه رفتم برای سزارین بیمارستان و طبق روتین قبل عمل ازم ان اس تی گرفتن که یهو دستگاه شروع کرد به بوق ممتد زدن و سریع اومدن منو بردن اتاق عمل

من هیییچ علائم و اذیتی نداشتم ولی ضربان بچه افت کرده بود

خدا رحم کرد

یعنی شب نیاوردن پیشت بچه رو

چرا بعد ریکاوری که بردنم بخش آوردن ولی آمپول بتا زده بودم محض احتیاط حتی دکترم نمیذاشت ب زور زدم احتمال زیاد نمی‌کردم مشکل تنفسی می‌داشت 

و منی که با پای خودم طبق برنامه رفتم برای سزارین بیمارستان و طبق روتین قبل عمل ازم ان اس تی گرفتن که ...

ای وای😳😳😳مو ب تنم سیخ شد خداروشکر ب خیر گذشته