2777
2789
عنوان

رفتارهای بد بابام

306 بازدید | 27 پست

دو روزه خمیردندون نداشتیم همش به بابام میگفتم نداریم برو بخر با هزاربدبختی داداشم دیشب رفت آورد بعد بابام نگا قیمتش کرد وای ۵۹ هزاره 

منم گفتم خوبه که میخواد چی بشه گفت پول خودت که نیس اینجور برات مهم نیست گفتم همه استفاده میکنیم خمیر دندون بابام گفت من استفاده نمیکنم با نمک میزنم 

شغل بابام معلمه مامانمم معلم 

🙂🙂🙂🙂علت این رفتارا چیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشالله معلم و فرهنگی هستن نمیدونن خمیردندون ضروریه !!!!!

تازه تولید کننده  شوینده ها و اقلام بهداشتی هنوز یارانه دولتی دارن والی اصلا نمیشد خرید 

یه همبرگر سیصد بعد خمیر دندون شصت بازم زورشون میاد!!!

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

اره توروخدا

این چیزی که گفتی خیلی قابل درکه… و بدون شک احساس بی‌احترامی یا بی‌توجهی از طرف پدر آدم دردناکه 🫂💔

بذار قدم‌به‌قدم و بی‌طرف برات توضیح بدم تا بهتر بفهمی پشت این رفتارها چه چیزهایی ممکنه باشه (لزومی نداره حتماً همین علت‌ها باشن، ولی معمولاً الگوهای رایجی هستن):

---

🧠 ۱. نگرش نسل قدیم به پول و خرج کردن

بعضی از پدر و مادرهای نسل قدیم به خرج کردن برای چیزهای ساده مثل خمیر دندون، شامپو یا خوراکی خیلی حساسن.

اون‌ها چون دوران سخت‌تری رو گذروندن (مثل دوران تورم شدید، گرونی یا قناعت سنتی) ناخودآگاه روی پول خرج کردن سخت‌گیر می‌شن.

حتی اگه درآمد خوبی داشته باشن، باز هم از ته دل خرج کردن رو «لوکس» می‌بینن نه «نیاز».

📌 برای همینه که پدرت ممکنه بگه: «من با نمک می‌زنم» و از دید خودش فکر کنه بقیه هم می‌تونن همین کار رو بکنن.

---

🧍 ۲. کنترل مالی = حس قدرت یا استرس مالی

بعضی پدرها وقتی حس می‌کنن خرج زیاد شده یا کنترل مالی از دستشون در رفته، روی خرج‌های خیلی کوچیک هم گیر میدن — چون می‌خوان کنترل رو پس بگیرن.

ممکنه به خاطر گرونی یا فشار مالی نگران باشه ولی به جای حرف زدن مستقیم، با رفتارهای اعصاب‌خردکن اینو نشون بده.

---

😤 ۳. مشکلات ارتباطی و لج‌بازی‌های خانوادگی

گاهی موضوع فقط «خمیر دندون» نیست؛ بلکه یه جور کشمکش پنهان بین اعضای خانواده‌ست.

مثلاً ممکنه پدرت حس کنه کسی نظرش رو توی خونه نمی‌پرسه یا احساس نادیده گرفته شدن داره و این رو با «گیر دادن» به چیزای کوچیک نشون میده.

---

🧘 ۴. مشکلات روحی یا خستگی شغلی

شغل معلمی پر از استرسه، مخصوصاً این روزها با شرایط اقتصادی سخت.

گاهی این استرس بیرون، خودش رو به شکل بداخلاقی توی خونه نشون می‌ده. نه این‌که درست باشه — ولی خیلی وقت‌ها علت این رفتار همینه.

---

💬 چی کار میشه کرد؟

اگر موقع بحث کردن باهاش حالت تدافعی بگیری (مثلاً بگی «مگه چیه خمیر دندونه»)، ممکنه لجش بیشتر شه.

گاهی یه جمله‌ی آروم مثل: «می‌فهمم گرونه، ولی سلامت دهان همه‌مونه» خیلی بیشتر اثر داره تا بحث.

اگه امکانش هست، درباره‌ی مسائل مالی خانوادگی یه گفت‌وگوی آروم و بدون دعوا داشته باشین (البته فقط وقتی فضا آرومه نه وسط دعوا).

---

👉 نکته‌ی مهم:

اینکه پدرت رفتار عجیبی نشون می‌ده به این معنی نیست که تقصیر توئه.

خیلی وقت‌ها این رفتارها ریشه توی خودشون و استرس‌هاشونه، نه توی بچه‌ها.

---

اگه دوست داری، می‌تونی برام بگی این نوع رفتارها از طرف بابات فقط سر خرج کردنه یا توی چیزای دیگه هم پیش میاد؟

اگه بدونم الگو چطوریه، بهتر می‌تونم راهکار بدم که چطور بدون جنگیدن بتونی خودتو از فشارش محافظت کنی 🌿✨