2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم همه رو دعوت کرده خونه ش گفته قابلمه پارتیه

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه چیزای مسخره ای مد شده

دیگه داره جوری پیش میره و رسم و رسوم رو عوض میکنن که دیگه کسی کسی رو  مثلا شام دعوت نمیکنه با اسم قابلمه پارتی هرکس خودش غذا درست کنه ببره خونه طرف، حالا میبینی غذای هرکی متفاوته چقدر به نظرم بده یه نفر کباب ببره یه نفر کوکو سیب زمینی، یه طرف استامبولی حتی اگر همه غذاها یه جور باشه چیز جالبی نیست یعنی چی طرف دعوت کنه بعد بگه قلبلمه پارتیه غذاهاتون رو درست کنید هرکس غذاش رو باخودش ببره.

یعنی طرف که میزبانه برای هیچکس غذا درست نمیکنه برای مهمونهاش که دعوت کرده مثل همیشه برای خودشون درست میکنه بقیه غذاشون رو میارن

بعد مثلا میوه روهم مهمونها با خودشون میارن خونه میزبان هرکس از میوههایی که خودش اورده میخوره؟ 

االهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم الهم صلی علی محمد وآل م ...

ممنون گلم

براتون آیت الکرسی خوندم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

به نیتت صلوات فرستادم ان شالله قرضاتونو زودتر بدید دعا کن مشکلات مام حل شه

ممنون عزیزم لطف کردی

براتون آیت الکرسی خوندم 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️