2777
2789
عنوان

عروسای بدجنس نی نی سایتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 105 پست
این افراد کسانی هستند که در زندگی هیچ دستاوردی بجز پیدا کردن یه شوهر که بقیه نخواستنش و سهم اونها شد ...

رسالت خودشون رو فقط ازدواج میدونن 

یک مرد پیدا کنن و تمام 

البته تقصیر کار نیستن به محیطی که بزرگ شدن هم مربوطه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به رفتار شوهر بعد محبت خواهر بستگی دارهاگه بخواد قیافه بگیره و بگه خانواده من به فکرم هستن و تو مریض ...

چقدر همه چی رو به بدترین شکل ممکن تفسیر کردید!!!

اینکه یکی بگه بخور دستپخت من خوبه معنیش این نیست که دستپخت بقیه بده!!

این افراد کسانی هستند که در زندگی هیچ دستاوردی بجز پیدا کردن یه شوهر که بقیه نخواستنش و سهم اونها شد ...

😁😆😆😆

اگه تو امضات زدی واسم دعا کنید و کامنتتو لایک کردم ینی دعا کردم ولی حوصله ندارم بگم😀🤍

واسه ما حتی عروسای داییم هم بدجنس بازی درمیارن. فقط کافیه یه کاری انجام بدی باب میلشون نباشه حتی اگه ...

آدم سردرد میشه از اینهمه عقده ای بودن نمیدونم واقعا بعضیا تو چه فرهنگی بزرگ میشن که واسه هر برخوردی  یه حرف در میارن

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....
رفتم خوندم خدا نصیب گرگ بیابون هم نکنه از اینا منم زن داداشم همین طوره اگه آش نذری هم بردیم براش میگ ...

هر کی فکر میکنه همه مثل خودشن اینا دقیقا خودشون خرابکارن فکر میکنن همه همینطورین

اگه تو امضات زدی واسم دعا کنید و کامنتتو لایک کردم ینی دعا کردم ولی حوصله ندارم بگم😀🤍

چه ربطی به عروس بودن یا خواهر شوهر بودن داره؟

اون عروس بدجنس میتونه در عین حال خواهر شوهر یکی دیگه هم باشه و خواهر شوهر بدجنسی هم باشه!

واقعیت اینه که آدما بدذات شدن کلا. حالا یه چشمه‌اش رو شما توی نینی سایت میبینی‌

چقدر همه چی رو به بدترین شکل ممکن تفسیر کردید!!!اینکه یکی بگه بخور دستپخت من خوبه معنیش این نیست که ...

وای یعنی تا فیهاخالدون اون جمله رو تفسیر میکنن 

والا تو خانواده ما همه ادعا دستپخت دارن ولی هیچوقت ناراحتی از بابت ایجاد نشده حتی همه حتی زندایی ها قبول دارن که دستپخت خالم بهترینه 

چه ربطی به عروس بودن یا خواهر شوهر بودن داره؟اون عروس بدجنس میتونه در عین حال خواهر شوهر یکی دیگه هم ...

منم در مورد اون تاپیک حرف زدن که همه از جایگاه عروس صحبت کردن

وای یعنی تا فیهاخالدون اون جمله رو تفسیر میکنن والا تو خانواده ما همه ادعا دستپخت دارن ولی هیچوقت نا ...

تفسیر از نوع برهان خلف و مصادره به مطلوب نه تفسیر عادی!!!

به عنوان یه عروس از رفتار و تفکر بعضی عروسها واقعا وحشت می کنم

هر کی فکر میکنه همه مثل خودشن اینا دقیقا خودشون خرابکارن فکر میکنن همه همینطورین

تازه زایمان کرده رفتیم دیدنش بخدا مثل چی پشیمون شدیم اگه بخاطر داداشم نبود پا تو خونه اش نمیزاشتم مارا از زیر عینک نگاه میکرد محل نمیداد بچه خودش هلاک کرد جلو ما شیرنمیداد بهش فکر کرد ما سینه هاش چشم میرنیم هرچی گفتیم شیرش بده گفت طوری نیست بزار یه کم گریه کنه حسابی گشنه بشه نه که فردا زایمان رفته باشیم ها یک هفته بعد رفتیم اصلا نه سلامی نه احوال پرسی نه تشکر 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜