2777
2789
عنوان

کاپ یا تامپون قاعدگی کمکم کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 36 پست
راستی عزیزم من ماکروفر ندارم، برای ضدعفونیش میشه جوشوندش؟ یا از فر میشه استفاده کرد؟

من که تو آب سر گاز میجوشونم

یه قابلمه کوچولو مخصوصش گذاشتم

لایک نکنید عزیزان🌹🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاحالا نزاشتم نمیدونم عزیزمبچها اینکه بعضی وقتا موقع رابطه سوزش دارم از چیه؟؟؟؟خیلی کمم ها بعضی وقتا ...

قبل و بعد رابطه حتما دستشویی برو حتما تمیز و مرتب ناحیه رو با شامپو بچه یا ژل مخصوص بشور ،بعد رابطه نخواب یه راست اول تمیزکارری ناحیه رو انجام بده یا برو حموم

دچار عفونت میشی ها منم تازه عروس بودم هیشکی اینارو بهم نگفت عذاب کشیدم

شینقیلی نانای نانای

راستی عزیزم من ماکروفر ندارم، برای ضدعفونیش میشه جوشوندش؟ یا از فر میشه استفاده کرد؟

یعنی وسیله ای که ایقد کثیفه رو بذاری توی فر؟😳🤢 بنظرم هیچی همون نواربهداشتی نمیشه کاملا بهداشتیه

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
میشه تجربتون رو از شستن و تخلیه و جاگذاریش بدونم؟

عزیزم 20 دقیقه اول میزارم تو اب داغ تا ضدعفونی بشه بعد دو طرف رو تا میکنم میزارم داخل بدن اتفاقا چندین ساعت میگذره حجم داره برای پر شدن بعد موقع تعویض دستم رو خوب میشورم و خالی میکتن یه اب میگیرم دوباره میزارم تو بدنم