خانوما من متاسفانه دچار شقاق شدم و الان دارموارد دوران پریود میشم و تازه اوایلش هست که با لکه بینی شروع میشه برای من، دستمال گذاشتم ولی احساس سوزش دارم، به نظر شما کاپ بگیرم یا تامپون برای این ماه؟ شما تجربه استفاده از هرکدوم رو دارین؟ بهم از تجربیات خودتون میگین لطفا؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تاحالا نزاشتم نمیدونم عزیزمبچها اینکه بعضی وقتا موقع رابطه سوزش دارم از چیه؟؟؟؟خیلی کمم ها بعضی وقتا ...
قبل و بعد رابطه حتما دستشویی برو حتما تمیز و مرتب ناحیه رو با شامپو بچه یا ژل مخصوص بشور ،بعد رابطه نخواب یه راست اول تمیزکارری ناحیه رو انجام بده یا برو حموم
عزیزم 20 دقیقه اول میزارم تو اب داغ تا ضدعفونی بشه بعد دو طرف رو تا میکنم میزارم داخل بدن اتفاقا چندین ساعت میگذره حجم داره برای پر شدن بعد موقع تعویض دستم رو خوب میشورم و خالی میکتن یه اب میگیرم دوباره میزارم تو بدنم