2777
2789

مجردی دختر خوشگلی بودم همه بهم میگفتن . 

۱۴۰۱,عقد کردم 

روز به روز قیافم زشت تر میشن 

فرم دندونام بینیم کلا تغییر کردم اون زیبایی و ندارم مخصوصا با وجود بچه ام 

خیلی ام لاغر شدم .

اطرافیانمو میبینم حسرت میخورم .

دلم میخواد برم دندونامو ارتودنسی کنم 

فکم اومده جلو 

بینیمو عمل کنم 

تپل بشم 

صورتمو ژل و بوتاکس فرم بدم

🥲🥲🥲اما با بچه شب بیداری هاش شیردهی و افتادن دنبالش مخصوصا نوپاس نمیشه سخته خستم همش بدنم خالی کرده 

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

منم بعد از زایمان هام و توی دوران شیردهی از ریخت و قیافه می افتادم و خیلی لاغر می شدم. 

البته بخش زیادی از احساس زشت شدن به روحیهٔ آدم 

بر می گرده، باید روحیه و صبر و تحملت رو ببری بالا و به خودت برسی. وقتی بچه ات از آب و گل دراومد و مشغله ات کم تر شد، بهتر میشی. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

منم بعد از زایمان هام و توی دوران شیردهی از ریخت و قیافه می افتادم و خیلی لاغر می شدم. البته بخش زیا ...

خستگی و هورمون های بدن خیلی تاثیر داره تو‌چهره

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.