2777
2789
آفرین همینهمورد میشناسم همش داره اده و ناله میکنه مستاجرمبعد عمل بینی و کاشت و مژه و رنگ مو در فلان ...

به نظرم ازسر ناامیدی خیلیا این کارو میکنن مثلا قطع امید کردن از خرید خونه و کارهای بزرگ بعد میگن حداقل به خودمون برسیم

البته بعضیا هم همیشه همه چیزو باهم میخوان دلشونم نمی‌خواد سختی بکشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا ج بدین؛

اگه من تو دانشگاه هر روز ی رنگ متفاوت لباس بپوشم زشته؟

اخه بعضیا میگن چرا هر روز لباسای مختلف میپوشین😑

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

آفرین همینهمورد میشناسم همش داره اده و ناله میکنه مستاجرمبعد عمل بینی و کاشت و مژه و رنگ مو در فلان ...

موافقم با حرفتون

نظر کلی من اینه که عمل کردن باید چهره ی خودتون رو بهتر کنه و نقصی که در چهره هست از بین بره

حالا چون همه لبا بزرگه و ژل زده دلیل نمیشه منم این کار رو بکنم

من بینیم رو جراحی کردم چون نقص داشت 

اما لازم نمیبینم خودمو غرق در ژل کنم

واقعا برای این کار ها پولشو ندارم 

اگه قرار باشه پول ژل و مژه و ناخن بدم،برای همونم میتونم یه کلاس جدید ثبت نام کنم

goftino.com/c/kM6btL 

به نظرم ازسر ناامیدی خیلیا این کارو میکنن مثلا قطع امید کردن از خرید خونه و کارهای بزرگ بعد میگن حدا ...

چشم و هم چشمی هست اصلش 

یکی چند وقت پیش تاپیک زده بود   خانمی که این کارا رو نکنه خیلی چیپ و بی کلاسه!!! فکر کن!

چشم و هم چشمی هست اصلش یکی چند وقت پیش تاپیک زده بود خانمی که این کارا رو نکنه خیلی چیپ و بی کلاسه ...

مدگراییه دیگه

معیار آدمارو بااین چیزا میسنجن

درصورتیکه توی اروپا اتفاقا عمل های زیبایی بیش از حد بی فرهنگی محسوب میشه اما اینجا نشان باکلاس بودن!