2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو فکر اینم واس دانشگاه ناخنامو کوتاه کنم قشنگتره یا بزارم بلندتر شه سوهان بکشم و برق ناخن بزنم؟

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

دیروز یه نگاه کردم دیدم بیشتر بچه ها کاشت کردن بعد با خودم گفتم اینا از کجا پول در میارن هر ماه میرن ...

خیلی خوشگله ولی از یک طرف هم معایب داره هم محدودیت به نظر من هم خرج اضافه است کلا هر کاری که یک جمعیت زیادی کورکورانه فقط بخاطر اینکه از غافله عقب نیفتن انجام میدن برام  رد فلگه

میشه به جاش کارهای زیبایی دیگه مثل رسیدگی به دست و ناخن کرد 

واقعا خیلی باعث تاسفه همه ناخن کاشته شدن .این یعنی همه نماز نمی خونن؟دیروز رفتم فروشگاه همه فروشنده ...

آرایش میکنم، لباس خوب میپوشم، عطر میزنم، به خودم میرسم کاشت میکنم ولی اعتقاداتمو دارم

نیاز نیست حتما عربی با بخدا حرف بزنم

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

دیروز یه نگاه کردم دیدم بیشتر بچه ها کاشت کردن بعد با خودم گفتم اینا از کجا پول در میارن هر ماه میرن ...

آفرین همینه

مورد میشناسم همش داره اده و ناله میکنه مستاجرم

بعد عمل بینی و کاشت و مژه و رنگ مو در فلان آرایشگاه نباید کم بشه

خوب بابا وضعیت بده واسه همه بده  ولی ماها که خونه دار شدیم با کلی پس انداز و زدن از خرج اضافی خونه دار شدیم

خیلی خوشگله ولی از یک طرف هم معایب داره هم محدودیت به نظر من هم خرج اضافه است گلا هر کاری که یک جمع ...

من الگوی زندگیم بانو کیت میدلتونه:)

هیچ وقت ندیدم ایشون ناخناش غیر طبیعی باشه و با اندازه و رنگ زیاد!

همیشه ساده و زیبان

goftino.com/c/kM6btL