2777
2789
عنوان

دل و دماغ ندارم پاشم ناهار بذارم کارای خونه رو کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 45 پست
پاشوووو دخترر

مرسی از انگیزه ای که دادی😂😂

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنبل خانم پاشو اقاتون داره افتاب میخوره یه لقمه نون حلال دربیار شماسختتونه حتی ناهاربپزین

.

نه سخت نیس. میدونی بعصی وقتا حال دل خوب نیس . حوصله ی کاریو ندارم

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

من دیروز انجام دادم امروز آزادم😍😍😍

دیروز انجام بدی امروز آزادی ؟باید بگم خوشبحالت 

دیروز دوبار انجام دادم الان رو کابینتا جانیست لیوانمو بزارم

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

چندروزه دارم چرتوپرت درست میکنم ناهارم چرتو پرتتاشام دیگه یه قرمع سبزی خوب بپزم

چرتو پرت😂

حالا تو خوبی حال نهار نداری من حال ندارم خودم جمع کنم از رختخواب

مثل اینکه من باید به تو انگیزه بدم😂😂🤕

دیروز انجام بدی امروز آزادی ؟باید بگم خوشبحالت دیروز دوبار انجام دادم الان رو کابینتا جانیست لیوانمو ...

آخه من آخر شبم جمع میکنم که صبح با ظرف روبرو نشم 😆😆😆ولی از شانسم پسرم همیشه ۸صبح بیدار نمیزار بخوابم

من پاشودم عین قدیمیا رادیو راشن کردم چایی دم کردم حس تمیز کاریم اومد

چه جالب😍.  فکر نمیکردم‌کسی تو خونه رادیو بذاره