جویبارخانم مدیر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3697 عنوان دل و دماغ ندارم پاشم ناهار بذارم کارای خونه رو کنم | مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 45 پست بیاین انگیزه بدین تنبلی نکنم🤧 من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️ دیروز | 09:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3697 من الان پاشدم برنجمو شستم ،گوشتمم بار کردم رختخوابارم جنع کردم ،ی جاروبرقی میخوام و چندتا ظرفه،پاشو ... خسته نباشی قشنگ خانوم.منم با نوحه کارامو میکنم. پاشم کم کم شروع کنم من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3697 به منم انگیزه بدههه😂ناهار چی بزارممممم🥲😂 قورمه سبزی. زرشک پلو با مرغ من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️
sahel6065 عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 2165 خسته نباشی قشنگ خانوم.منم با نوحه کارامو میکنم. پاشم کم کم شروع کنم ممنون عزیزم ،😘😘😘❤️ فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3697 من این مرحله گذروندم افتادم رو مبل😂 منم🤕😂😑 من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️
نیلوام عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 95 چه جالب😍. فکر نمیکردمکسی تو خونه رادیو بذاره نمیذاشتم یه رادیو خوشگل موقع جنگ خریدم الان یهو دیدمش ذوق کردم روشنش کردم بعد زنه هی حرفای قشنگ میزد و با انرژی منم انرژی گرفتمسریع خونه تمیز کردم چطوری اول صبح خانومای تو رادیو اینقدر انرژی داشت
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3697 میخام بازم بخابم شب بخیر عزیزم. لالا کن😂 من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3697 دیروز انجام بدی امروز آزادی ؟باید بگم خوشبحالت دیروز دوبار انجام دادم الان رو کابینتا جانیست لیوانمو ... وای آره هر روووز ظرف🤧 من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️
زندگــے_در_آرامش عضویت: 1404/02/20 تعداد پست: 2274 من دیشب کارامو کردم الان راحتم یک ساعت و نیم دیگه ماکارونی میزارم مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3697 پاشو یه آهنگ بزار اول قرش بده و تو آیتنه خودتو تماشا کنگرم شو برو سر کارت آهنگو ترک کردم زدم تو کار نوحه.وسوسه نکن منو😂 من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️
قند_نمک عضویت: 1404/07/27 تعداد پست: 53 شب بخیر عزیزم. لالا کن😂 خابای خوش ببینم .مجرد باش تا کامروا باشد😂😂😂
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3697 نمیذاشتم یه رادیو خوشگل موقع جنگ خریدم الان یهو دیدمش ذوق کردم روشنش کردم بعد زنه هی حرفای قشنگ میزد ... دیگه بنده خدا کارش همینه. باید انرژی بده من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3697 من دیشب کارامو کردم الان راحتم یک ساعت و نیم دیگه ماکارونی میزارم آفرین 😊 من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3697 خابای خوش ببینم .مجرد باش تا کامروا باشد😂😂😂 😂😂 من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️
قندعسل عضویت: 1395/12/16 تعداد پست: 23697 آهنگو ترک کردم زدم تو کار نوحه.وسوسه نکن منو😂 موفق باشیمن که نمیتونم
belna عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 381 قورمه سبزی. زرشک پلو با مرغ ایشالا فردا زرشک پلو پست فردا قرمه سبزی مرسی برنامه هفتمو کامل کردی😂استامبولی درست کردم 🥲😂