جویبارخانم مدیر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3697 عنوان دل و دماغ ندارم پاشم ناهار بذارم کارای خونه رو کنم | مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 45 پست بیاین انگیزه بدین تنبلی نکنم🤧 من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️ دیروز | 09:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3697 پاشوووو دخترر مرسی از انگیزه ای که دادی😂😂 من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️
belna عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 381 حالا تو خوبی حال نهار نداری من حال ندارم خودم جمع کنم از رختخواب من این مرحله گذروندم افتادم رو مبل😂
shilannnnn عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 10448 من هنوزصبحوونه نخوردم چه خبرتونه ناهارمیخواین بزارید گاهی انسانم آرزوست
جمره۲۲ عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 7484 دیروز ناهار امروزو گذاشتی؟ نه دیشب شام گذاشتم پدرشوهرم دیگه مارو برد بیرون اون موند برا ناهار
دوردنیادرهشتادروز عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 4493 من این مرحله گذروندم افتادم رو مبل😂 خوشبحالت یه مرحله جلوییخخخخ
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3697 تنبل خانم پاشو اقاتون داره افتاب میخوره یه لقمه نون حلال دربیار شماسختتونه حتی ناهاربپزین .نه سخت نیس. میدونی بعصی وقتا حال دل خوب نیس . حوصله ی کاریو ندارم من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️
1tar عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 21215 من دیروز انجام دادم امروز آزادم😍😍😍 دیروز انجام بدی امروز آزادی ؟باید بگم خوشبحالت دیروز دوبار انجام دادم الان رو کابینتا جانیست لیوانمو بزارم غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊
قندعسل عضویت: 1395/12/16 تعداد پست: 23697 پاشو یه آهنگ بزار اول قرش بده و تو آیتنه خودتو تماشا کنگرم شو برو سر کارت
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3697 چندروزه دارم چرتوپرت درست میکنم ناهارم چرتو پرتتاشام دیگه یه قرمع سبزی خوب بپزم چرتو پرت😂 من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3697 حالا تو خوبی حال نهار نداری من حال ندارم خودم جمع کنم از رختخواب مثل اینکه من باید به تو انگیزه بدم😂😂🤕 من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️
کیاصد عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 1711 منم مایه ماکارونی درست کردم دارم صبحونه میخورم بعدش برم واسه نهار یک دو سه بگید پاشید خانما(:
جمره۲۲ عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 7484 دیروز انجام بدی امروز آزادی ؟باید بگم خوشبحالت دیروز دوبار انجام دادم الان رو کابینتا جانیست لیوانمو ... آخه من آخر شبم جمع میکنم که صبح با ظرف روبرو نشم 😆😆😆ولی از شانسم پسرم همیشه ۸صبح بیدار نمیزار بخوابم
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3697 من پاشودم عین قدیمیا رادیو راشن کردم چایی دم کردم حس تمیز کاریم اومد چه جالب😍. فکر نمیکردمکسی تو خونه رادیو بذاره من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️