2777
2789
عنوان

چرا مادرشوهرا همچی برا داماد میگیرن هرچی خوبش برا دختر داماده

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 39 پست

یکی از کارهای مادرشوهرمو بگم بدونی تبعیض تا چه حد

ما خونه خریدیم و رفتیم خونه جدید همزمان خواهرشوهرمم یه خونه جدید اجاره کرد

نخرید ها ، اجاره کرد 

بعد مادر شوهرم هنوز بعد از گذشت ۲ ماه دیدن خونه ما نیومده ولی یه کادوی سنگین برا خونه نویی خواهرشوهرم برده خواهرشوهرمم فکر کن استوریش کرد

یعنی کلا هرسال که خونه شو جابه جا میکنه بهش کادو میده 

چندتا دلیل داره یکی اینکه از پسرش خیالش راحته ولی از دامادش نه یعنی می‌دونه زندگی و مرد مدیریت می‌کنه مرد خوب باشه اوضاع زندگی خوبه  

دومی دختر دوسته کلا بنابراین دخترش نوه دختریش دامادش براش اولویته 

پسرش انقد آقا و آروم و بادرک و مادر دوسته که متاسفانه به چشم نمیاد و مادر از محبت پسرش مطمعنه تلاشی برای محبت متقابل نمیکنه 

دلیل آخر دامادش اخلاق نداره و نمی‌خواد سوژه بد خلقی بده دستش 

در آخر خانواده خودم پسر دوست هستن خانواده همسرم دختر دوست نوه دخترشونم بیشتر دوست دارن ولی برای منو شوهرم مهم نیس رفتار هیچکدوم بدون دعوت اصلا نمی‌ریم اگر پذیرایی شون فرق داشته باشه دیگ نمی‌رم 

تاحالا پیش نیومده این مورد ولی بیاد نمی‌ریم تا بی حرمت نشیم

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنین؟؟اگه از عروستون بپرسین هم همینا میگه؟؟؟ فکر نکنم...چون عروسا همش انتظار دارن و هر کاری براشو ...

نبابا ادم چشم دتزه دیگ الان ما ازدواج کردنی هیچی نداد ما رسم داریم مادر داماد به داماد لحاف تشک میده اون یدونهم نداد هیچی ولی بیا ببین به داماد چیا میده همچی بهترینشو یعنی ههمچی هااااا

شاید اینطوری فکر می کنیبعضی ها پسرو عروس رو عضو خانواده خودشون می دونن اما دخترشون عضو یه خانواده دی ...

ن چرا باید اینطوری باشه عروس داماد غریبن فرقی نمکنه حتی یبار شب خونشون بودیم شبو میخاستیم بمونیم من ی پتو مهمون برداشتم امد ازم گرفت گفت این برا داماده تازس بده بدم به اون من تا صبح بدون پتو خابیدم 

ن چرا باید اینطوری باشه عروس داماد غریبن فرقی نمکنه حتی یبار شب خونشون بودیم شبو میخاستیم بمونیم من ...

نه حالا خدایی اگه اینکارو کرده باشه خیلی حرکته زشتیه

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

مطمئنین؟؟اگه از عروستون بپرسین هم همینا میگه؟؟؟ فکر نکنم...چون عروسا همش انتظار دارن و هر کاری براشو ...

اره درسته عروسا معمولا طلبکارن ولی در این حده مه مثلا مامانم ارثیه ای که از پدرش بهش رسید کمم نبود همه رو یکجا داد به پسرش این یه نمونه بود عروسشم از ما دخترا بیشتر احترام داره ولی عروس تا دعوتش نکنه نمیاد بهش سر بزنه یا کمکی بهش بده ولی از دخترا انتظار کار و کمک خیلی داره 

ن چرا باید اینطوری باشه عروس داماد غریبن فرقی نمکنه حتی یبار شب خونشون بودیم شبو میخاستیم بمونیم من ...

خب همونجا می گفتی پس من چیکار کنم بدون پتو ، می دیدی چی میگه

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید