2777
2789
عنوان

کنکور

53 بازدید | 7 پست

سلام  

میشه لطفا تا می تونید راهنمایی کنید ممنونتون میشم

من برا زیست می خوام از دو منبعی استفاده کنم منبع اولم پینوکیو که خیلی واقعا عالی  چند جا دیدم که گفته بودن از آیکیو استفاده کن ولی سطح سوالاش  واقعا یه چیزی بالاتر از کنکور من چون پشت کنکورم  می دونم در این سوالا پیجیده نیستن ولی نمی دونم از کدوم کتاب تست به عنوان منبع دوم استفاده کنم  می خوام به یه تسلط خیلی عالی در هر فصل  برسم بعد آزمون بدم 

برا ریاضی هم من کلاسا استاد کرمی رو شرکت می کنم واقعا فوقالعاده  هر چی بگم  برا تست رفتم سراغ ایکیو ولی اینقدر تشتاش زیاده که فکر نمی کنم تو زمان الان بتونم بخونم و  اصلا سوالاتش در حد کنکور نبود به نظر من، یه کتاب می خوام که با کلاسا و تست اونا در حد ۵۰ بتونم بزنم تستای در حد کنکور داشته باشه از این سوالای  اضافی  آسون هم نداشته باشه

منبع دوم برای زیست هزار تست عمارلو و ازمونیوم خوبن به عنوان ازمون بزنی جمع بندی بشه اون فصل 

یه سوال شما با خوندن درس ها به صورت تکی در یه هفته مثلا موافقین؟

دَر‌هَیاهوی‌ِجَهان‌دَر‌خَلوَت‌ِخود‌گُمشُدِه‌اَم..🖤️

برای زیست اول پینوکیو بزن بعدا آی کیو

ریاضی هم جامع خیلی سبز تست های آسون ترین داره به نظرم میتونی ازش استفاده کنی.کرمی معمولا چندتا منبع پیشنهاد میده ازبین اونا هم یکی که آسون تره رو پیدا کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوازدهمی هستم 

واسه منبع اول پینوکیو رو دارم و گاهی هم ای کیو رو تست میزنم ولی خب سوالاتش اوکی نیستن واسه منبع دوم زیست کیو باکس ماز رو استفاده میکنم 

ریاضی هم با کرمی هستم و کتاب ای کیو رو دارم ولی سطح سوالاش بنظرم بالاست الان میخوام کتاب جت خوده استاد کرمی رو بگیرم 

منبع دوم برای زیست هزار تست عمارلو و ازمونیوم خوبن به عنوان ازمون بزنی جمع بندی بشه اون فصل یه سوال ...

اینایی که می گین خودشون منتشر کردن؟ 

من ترجیهم برا زیست اینه کتاب دهم و دوازدهم رو باهم پیش بری دهم تموم شد یازدهم رو هم بخونی 

به نظرتون کتاب جت خودش خوبه؟ یعنی تحقیق کردین؟

ای کیو تستاش واسم مقداااری سخت بود حالا تصمیم گرفتم جت رو بگیرم چون خودشون گفتن که سطح جت پایین تره 

و بنظرم باید در سطح خودمون کتاب بگیریم حالا من نمیدونم سطح شما چطور هست ولی خب ریاضیم واسه است زدن اوکی نیست