2777
2789

م ...خار و ذلیل شدم از بس گریه کردم دیوونه شدم نمی‌دونم کجا فرار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوحالت داره یا کلا سعی کنی فراموش کنی نزاری بیشتر از این حرمتا از بین بره یا جدا شی .. برای من پیش اومد ولی چون شوهرم در حد چت و حرف زدن بود گذشتم ولی گفتم دوباره تکرار بشه دیگه تمومه .. اگه تازه برات اتفاق افتاده تا چند ماه روح و روانت درگیره و نمیتونی تصمیم درست بگیری

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️

من بعد از یک سال و یازده ماه هنوز خوب نشدم 

خیلی سخته 

آدم بعد از خیانت دیدن

هیچ کلمه ای برای بیان احساسش پیدا نمیکنه

هیچ کلمه ای نمیتونه اون حجم از غم و اندوهی که ما می کشیم رو بیان کنه...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

چون پذیرفتی و قراره ادامه بدی دلیل نمیشه که قلبا بخشیدی این حس تا مدت ها همراهت هست لازمه که هردوتاتون برید مشاوره 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

من پارسال همین موقع ها برام پیش اومد 

6 ماه اول فقط گریه وئ فحش و دعوا و..

3 ماه بعدش هر هفته یه روز قاطی بودم 

بعدش کم کم برای خودم حلش کردم 

البت بیشتر از خیانت از این ناراحت شدم که همسرم اوایل هیچ وقت عذر نخواست و بارها بهم گفت خوب کردم 

بعدش دیدم من خیلی ناراحتم و زندگیمو نداره از ه ممیپاشه ابراز پشیمونی کرد

اگه پشیمونه بببخشش و ازش یه چیزی بگیر که دلت آروم بشه