2777
2789

چرا اینجوریم ۴ سالم ادواج کردم گاه پشیمون میشم از ازدواج 

هرکی امضای منو دید دعا کنه خونه دار شم از مستاجری راحت شم🏠🏠🏠🏠

واسه همینه خواهرم همش خونه ماس😂

فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دلم میگیره چون خونمون دوست ندارم بالای پدرشوهرم ایناییم اذیت میشم از خونشون متنفرم میام خونه بابام نفس بکشم دلم برا شوهرم تنگ میشه یه وضعیه

اهل دردی كه زبان دلِ من داند، نيست...🙃

بچه داری؟ 

منم اولای زندگیم خونه مامانمو دوس داشتم اونجا دعوایی نبود بحثی نبود همه چی خوب بود

الان دیگه 3 ساله خونه خودم ازهمه جا راحتترم من ک هرهفته یبار میرفتم خونه مامانم(با این ک یکساعت راهه تو شهر دیگست) 

الان یکماهه نرفتم آخرهفته میخوام برم به اصرار بچه ها

مراقب باش اگه وضعیت جدید را نپذیری و باهاش کنار نیای احتمال کم اوردن  در مراحل مختلف زندگی مثل مادر شدن تربیت بچه و سایر مسایل وجود دارد 

البته جدا شدن از مادر هم  رقت قلب ایجاد میکنه ولی نه در این حد 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

بچه داری؟ منم اولای زندگیم خونه مامانمو دوس داشتم اونجا دعوایی نبود بحثی نبود همه چی خوب بودالان دیگ ...

ن بابا

هرکی امضای منو دید دعا کنه خونه دار شم از مستاجری راحت شم🏠🏠🏠🏠