2777
2789
من همه غذاهام خوب و خوشمزه س گفتی کدومش بهتره واس همین چون سیر و پیاز و فلفل دلمه میزنم و بعدم پنیر ...

خوش به حالت خیلی خوبه من حس میکنم دستپختم اصلا درست نمیشه هرچی درست میکنم یه جوریه راه نمیوفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید تو برای کار خونه ساخته نشدی.بده شوهرت غذا بپزه . یا یکی دیگه .به خودت فرصت بده . کم کم یاد میگی ...

اتفاقا تنبلم حوصله کار بیرونو ندارم شوهر نکردم ولی از یه مرد چی درمیاد😂

چرا خوب هركس يه چيزى رو خوب درست ميكنه چرا بايد مسخره كنيم شايد من نبايد كامنت ميذاشتم

فلفل دلمه ای مگه اون سبزه نیست؟نکنه دلمه منظورته؟آخه مثل این میمونه من بگم پرتغال یا کاهو 

دلمه کلم برگ و دلمه برگ مو

خورش قیمه و جوجه کباب

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در پیکر من دو قلب دارد ضربان🫀😍دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...