2777
2789
دلت نسوزه میدونی فقط هزینه یک شب تو این هتل چقدره و ورودی هر نفر چقدر؟ اینکه میگه مردم فشارراقتصادی ...

من که درمورد عراقچی صحبت نکردم بله مسئولین باید ساده زیست باشن که خیلیاشون نیستن....هزینه عروسی که با داماده...ولی مسئله اصلی اینه کسی که فیلم‌رومنتشر کرده قصدش پخش کردن لباس عروس لختی دختر شمحانی بوده.‌.وگرنه  توی فیلم اصلا مشخص نبود چه هتلیه چه تالاریه...وقتی مجلس زنانه جدابوده خب دلش خواسته این لباسو بپوشه..هرچند  خودم زیاد موافق نیستم کسی که مذهبیه و اینقدر توچشم هست...لباس عروسش اینجوری باشه‌‌...واشتباه دومش این بود که میدونستن بعضیا دارن فیلم میگیزن احتمال پخش شدنش هست..‌‌حرف اصلی من این بود کسی حق نداره از مجلس عروسی یا لباس یا اصلا خونه کسی  بدون اجازه فیلم‌منتشر کنه‌..

پارسا پسرمامان😍
بزار همون سرتون زیر برف بمونه...با شما حرفی دیگه ندارم... وقتی اطلاعی از قیمتهای تالارهای مجلل ندا ...

اطلاع دارم عزیزم مردم هم دارن تالار مجلل مراسم میگیرن شما نگران نباش 

مردم انقدر مازاد بر درآمد دارن که ماهی پانصد تومن حداقل خرج ناخون میکنن بقیه اداها به کنار 

نگران مردم نباش دارن زندگی شون میکنن 

اشهد ان علی ولی الله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلت نسوزه میدونی فقط هزینه یک شب تو این هتل چقدره و ورودی هر نفر چقدر؟ اینکه میگه مردم فشارراقتصادی ...

عروسی با داماده

هرچند به شمخانی ارادت خاصی ندارم

ولی مراقب باش. برای قبر و قیامت خودت میگم

من شنیدم از قبل انقلاب آدمای پولداری بودن کلا

عروسی با دامادههرچند به شمخانی ارادت خاصی ندارمولی مراقب باش. برای قبر و قیامت خودت میگممن شنیدم از ...

شما بیشتر بترس والا ک میبری و میدوزی

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒