2777
2789
یه انگشتر ساده نامزدی شده حداقل کم کمش 40 میلیون یعنی یه کارگر بیچاره باید چند ماه کار کنه تا بتونه ...

ببین عزیزم خودت داری میگی کارگر

کارگر یعنی کسی که نه درس خونده نه سرمایه داره نه حرفه خاصی بلده

معلوم که سطح زندگیش اوج نیست 

اشهد ان علی ولی الله

اتفاقا چون عروسی خوب زیاد میرم دارم بهت میگم که این مراسم نامتعارف نیست

بزار همون سرتون زیر برف بمونه...با شما حرفی دیگه ندارم...  وقتی اطلاعی از قیمتهای تالارهای مجلل  ندارید...

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما خانوادگی فرم بدنمون ساعت شنیه ولی خب من پرخوری کردم و چاق شدم، اما خواهرم خودشو لاعر نگه داشت. 

دقیقا عین باربی ها هستش، پوست گندمی،بینیش عین عملی ها هستش، شکم تخت، سینه و باسن برجسته

واقعا چطور روتون میشه هنوز با وضعیت افتضاحی که همین مسئولا ساختن برا مردم بیاید چنین چرت وپرته هایی ...

ببین عزیزم مردم دارن زندگی شون میکنن گرونی هست ولی توانش هم هست 

اشهد ان علی ولی الله

ببین عزیزم مردم دارن زندگی شون میکنن گرونی هست ولی توانش هم هست

برگامممممممممم

با شماهای که این طرز فکر دارین صحبت کردن فایده ای نداره

انشالله موفق وشاد باشید در همه حال

ناماسته قُربَةً اِلَی الله ........

ببین عزیزم خودت داری میگی کارگرکارگر یعنی کسی که نه درس خونده نه سرمایه داره نه حرفه خاصی بلدهمعلوم ...

من و همسرم هردو کارشناسی ارشد داریم!

حرفهایی میزنین والا 

انگار در کشور دیکه دارید زندکی میکنید

من حرفم اینکه مردم باید به خودشون و عقبه شون نگاه کنن وقتی طرف از اول توی خانواده متوسط یا رو به پایین بوده الان خودش رو با مدیرعامل یا مهندس مقایسه نکنه

من الان یه نفر از اقوامم هست دیپلم داره هیچ سرمایه ای نداره هیچ حرفه ای بلد نیست کارگری هم نمیره حقوق زیر بیست م قبول نمیکنه فحشش هم میده به نظام خوب توی کشورهای دیگه برات چیکار میکنن ؟بالاخره اونی که موفق و درآمد خوب داره برای جایگاهش تلاش کرده یا سرمایه داشته 

دختری هم میشناسم از خانواده فوق ضعیف که مددجو کمیته امداد هست رفت زبانش خوند الان دوتا آموزشگاه درس میده معلم خصوصی هم برای دانش آموزان هست برای خودش یه ماشین گرفته بهترین تیپم داره 

شوهر خود من سه جا داره کار میکنه چون هیچ سرمایه ای نداشت هیچ کس پشتش نبود ولی از درسی که خونده و مربی که بود داره پول درمیاره اگر یه سرمایه خوب داشت یه جا کافی بود 

اشهد ان علی ولی الله

ببین عزیزم خودت داری میگی کارگرکارگر یعنی کسی که نه درس خونده نه سرمایه داره نه حرفه خاصی بلدهمعلوم ...

حالت خوبه  کی میگه کارگر یعنی کسی که  درس نخونده  ادم  میشناسم  با دکترا  اسنپ کار میکنه ضمنا

مردم  عادی پول زحمتشونه نوش جونشون   تو بهترین تالارا  مراسم بگیرن  

ولی این اشخاصی که ازشون  نام برده شد بیان تو تالار محل مام  مراسم بگیرن برا بچشون  باز زیادشونه وباید باز خواست شن به دلایلی که حوصله ندارم شرح بدم حالا چه رسد به هتل فلان و قیمتای نجومی  اینامردم عادی نیستن که  ماعادی کنار بیایم متوجه  نیستی  ازکامنتات مشخصه میدونم

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((