padmira123 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 2310 عنوان سمبوسه عحله ای با نون لواش 115 بازدید | 14 پست نون لواشا رو ببرم لبه هاشونو چه جوری بچسپونم به هم؟؟؟خمیر زیاد وقت میگیره دیروز | 21:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرشتہکوچولو عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 31578 باید تا کنی داخلش نیاز. به چسبوندن نداره انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
علیرضاجون عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 8074 باریک ببر مثلثی تا بزن.نیازنیست بچسبونی تو روغن بزاری میچسبه
_راپانزل عضویت: 1404/02/16 تعداد پست: 308 با ی کم آب یا آرد حل شده تو آب بچسبون یا اگه داری سفیده تخم مرغ بزن خیلی خوب میچسبه کاربر97✅از حدت نگذر🚫بلد نیستی حرف بزنی ریپ نزن❌
padmira123 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 2310 با ی کم آب یا آرد حل شده تو آب بچسبون یا اگه داری سفیده تخم مرغ بزن خیلی خوب میچسبه خمیر خیلی زمان میبره؟
سلتون عضویت: 1400/09/25 تعداد پست: 389 من یه روش درست میکنم همه دوس دارنسيب زمینی بزار آب پز نیم پز که شد رنده بزن و زردچوبه و نمکو تره خورد شده.مخلوط کن (موادش آماده ست)نون لواش هم از عرض برشهای ۵_۶سانتی بزن و مثلثی تا بزن و سرخ کن
_راپانزل عضویت: 1404/02/16 تعداد پست: 308 خمیر خیلی زمان میبره؟ آره اگه بخوای با خمیر درست کنی طول میکشه این روش راحت سریع تره کاربر97✅از حدت نگذر🚫بلد نیستی حرف بزنی ریپ نزن❌
padmira123 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 2310 آره اگه بخوای با خمیر درست کنی طول میکشه این روش راحت سریع تره توروخدا بگو نونا چقد سرخ بشن ؟سفت میشن نه؟
_راپانزل عضویت: 1404/02/16 تعداد پست: 308 توروخدا بگو نونا چقد سرخ بشن ؟سفت میشن نه؟ زیاد که سرخ شن سفت میشن فقط کمی طلایی بشن کافیه بردار کاربر97✅از حدت نگذر🚫بلد نیستی حرف بزنی ریپ نزن❌
padmira123 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 2310 زیاد که سرخ شن سفت میشن فقط کمی طلایی بشن کافیه بردار پس اصلا نباید سفت بشن باید نرم بمونن؟؟فکر کنم با خمیر خوشمزه تره نه؟
padmira123 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 2310 من یه روش درست میکنم همه دوس دارنسيب زمینی بزار آب پز نیم پز که شد رنده بزن و زردچوبه و نمکو تره خور ... اینم ممکنه خیلی خوشمزه بشه ولی با گوشت بهتر نیست؟