2777
2789
عنوان

کسی بچه عدم تمرکز داشته ک الان زبل و زرنگ شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 31 پست
چه عوارضی داشت برای شما؟

من یکسال تقریبا میخوردم

باعث شد هم خیلی غیر منطقی چاق شم(البته وزنم نرمال شد چون قبلش خیلییی لاغر بودم) ولی ۱۰.۱۲ کیلو چاق شدم ۴۴ بودم قبلش بعد طی یکسال شدم ۵۶...

و اینک خیلی عصبی شدم البته شاید عصبانیت برای فشار کنکورم بوده نمیدونم

نه برعکس وقتی میخوره خیلی خوب درس یادمیگیره فک کنم فقط تا ۱۴ سالگی باید بخورن دخترم کلاس سوم بهش مید ...

پسر منم نقص توجه داره

هنوز بهش ریتالین ندادم و از عوارض میترسم، فعلا یه ماهه داره اتوموکستین میخوره ولی اونقدار موثر نیست

یه کم برام توضیح میدی از ریتالین؟

چند سالشه و با چه دوزی میخوره و چند بار تو روز؟

وقتی نمیخوره باز مثل قبل حواس پرته؟

چقدر تغییر کرد بعد مصرف و از چه نظرایی فرق کرد؟

بی اشتها نمیشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکسال تقریبا میخوردمباعث شد هم خیلی غیر منطقی چاق شم(البته وزنم نرمال شد چون قبلش خیلییی لاغر بود ...

آخ ریتالین معمولا لاغر میکنه، محرکه و اشتها رو کم میکنه. شاید برای زیاد نشستن سال کنکور بوده، نبوده؟

ولی عصبی شدن رو چرا برای بعضیا اینجوری هست

پسر من همینجوریش زود عصبی میشه، بخواد بدترش کنه که دیگه هیچی

من یکسال تقریبا میخوردمباعث شد هم خیلی غیر منطقی چاق شم(البته وزنم نرمال شد چون قبلش خیلییی لاغر بود ...

نه اینم عصبی شده بود و کم خوراک در کنارش ی قرص دیگه هم بهش داد دکتر که اسمش یادم نمیاد اونو فقط شبا میخورد خیلی خوب شد 

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
پسر منم نقص توجه دارههنوز بهش ریتالین ندادم و از عوارض میترسم، فعلا یه ماهه داره اتوموکستین میخوره و ...

الان نمیخوره تمرکز ندارع حافظه بشدت ضعیفی دارع درس یاد نمیگیره باید هزاربار براش توضیح بدم ولی وقتی میخورد با چن بار توضیح دادن یادمیگرفت درساش خیلی خوب شده بود اول از ۱چهارم قرص شروع کردم ک صبح و ظهر میدادم بعدش ی دونه صبح و ی دونه  نیم ساعت قبل از شروع درس میدادم واسه لاغری آرع لاغر و عصبی شده بود که باز بردم دکتر درکنارش ی قرص دیگه داد خدارو شکر اونو خورد آروم شد

آخ ریتالین معمولا لاغر میکنه، محرکه و اشتها رو کم میکنه. شاید برای زیاد نشستن سال کنکور بوده، نبوده؟ ...

نه من خیلی چاق شدم 

اره اونم موثره 

البته من فقط ریتالین نمیخوردم ی چیز دیگم میخوردم اسم اونو یادم نیست در کنارش نوروفیدبکم میرفتم😂ولی خب من فقط صرفا بخاطر تمرکزم نبود بخاطر استرس زیادمم قرصهای آرامش بخش و اینا خیلی میداد بعد همه اینارو من سال کنکورم متوجه شدم که تمرکز ندارم استرس زیاد دارم مثلا استرسم در حدی بود که برای ی امتحان ساده کل شب کابوس میدیدم گریهههه میکردم و خیلی چیزای دیگه ولی خب جدی ش نمیگرفتم ک همه اینا باعث شد سال کنکورم خیلی برام مشکل ساز شه بنظرم از الان حتما پیگیری کنین برای بچتون در آینده اذیت نشه

آخ ریتالین معمولا لاغر میکنه، محرکه و اشتها رو کم میکنه. شاید برای زیاد نشستن سال کنکور بوده، نبوده؟ ...

دکتر بردینش؟

شاید اصلا بهش ریتالین ندن یه قرص دیگه بدن من وقتی که رفتم قبل ش تست گرفتن ازم بعد با توجه به جواب اونا قرص و اینا تجویز کردن

الان نمیخوره تمرکز ندارع حافظه بشدت ضعیفی دارع درس یاد نمیگیره باید هزاربار براش توضیح بدم ولی وقتی ...

ممنون از توضیحت عزیزم

پسر منم همین مشکلات رو داره و تحت درمانه

امیدوارم روزی برسه که بتونن بدون این داروها ادامه بدن و مشکلاتشون حل بشه

ممنون از توضیحت عزیزمپسر منم همین مشکلات رو داره و تحت درمانهامیدوارم روزی برسه که بتونن بدون این دا ...

خدا کنم خیلی دلم واسه دخترم میسوزه 🥺یعنی میاد اون روز که بدون دارو حافظه اشون خوب بشه 

دکتر بردینش؟شاید اصلا بهش ریتالین ندن یه قرص دیگه بدن من وقتی که رفتم قبل ش تست گرفتن ازم بعد با توج ...

آره عزیزم تحت نظر هست

دکتر میخواست ریتالین بده من از ترس عوارض گفتم چیز دیگه داد ولی اونقدرا تاثیر نداشته، شاید بیست سی درصد بهتر شده ولی مشکل حل نشده. فکر کنم آخرم باید بگم همون رو بده   

شما الان چند سالتونه؟ مشکل تمرکزتون حل نشده؟ فکر میکنید هنوزم دارو نیاز دارید؟

خدا کنم خیلی دلم واسه دخترم میسوزه 🥺یعنی میاد اون روز که بدون دارو حافظه اشون خوب بشه

انشاالله که بیاد

میگن بچه هایی که زود درمان رو شروع میکنن احتمالش زیاده که تو بزرگسالی دیگه درمان شده باشن و داروها رو قطع کنند

آره عزیزم تحت نظر هستدکتر میخواست ریتالین بده من از ترس عوارض گفتم چیز دیگه داد ولی اونقدرا تاثیر ند ...

من الان ۱۹ سالمه ۱۸ سالگی میخوردم ریتالینو 

راستش من داروهاشو قطع کردم ولی فک میکنم قطع کردنش هم باید تحت نظر پزشک باشه من سرخود دیگه نخوردم دلیل ش هم این بود ک از نظر روحی خیلی به هم ریختم و افکار خیلییی بدی سراغم اومده بود مث خودکشیو اینا😂😭کلا همه داروهامو قطع کردم ولی همون مدتی که میخوردم واقعا تمرکزم خوب شده بدد

من الان ۱۹ سالمه ۱۸ سالگی میخوردم ریتالینو راستش من داروهاشو قطع کردم ولی فک میکنم قطع کردنش هم باید ...

عزیزم

امیدوارم روزبروز بهتر باشی

میتونستی با پزشکت در میون بذاری، چون خوردن داروهای زیاد با هم ممکنه عوارض بده

انشاالله دیگه لازمشون نداشته باشی

ممنونم از راهنماییت