2777
2789

عكس از خونش هي ميذاره همه ببينن

و ادمي كه همه اينها رو داره واي اصلا اهل نشون دادن نيست

كدوم كار درستره و اينكه شخصيت هركدوم چه جوريه به نظرتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حتی تولد پسرمم استوری نمیذارم با وجود جشن

یکی جشن میگیره استوری میذاره ه

کلا اهل فکرکردن ب اینچیزا نیستم هرکی یجوریه اخلااقش

به تنــهایی عـادت ڪن نه دوَسؔتـی مۘـاندگاࢪ اسؔـت نه یــاࢪے❤️‍🩹.!

من خودم دومی رو دوست دارم ولی خیلی بیتفاوت و بی خاصیت بودنم خوب نیست یه دوست دارم پولداره شوهرش دنیا رو به پاش بریزه با اینکه هیچ کاری براش نکنه اصلا نمیگه و هیچ فرقی براش نداره بنظرم اینجوریم خوب نیست

یکی از چیزهایی که اصلا سر درنیاوردم همینه. ببین شما میری سفر خوش میگذرونی خیلی هم عالی حالا عکس گذاشتن چه معنی میده جز اینکه بخواهی پُز بدی یا عکس خونه هم همینطور. ببخشید من این کارها رو نشونۀ گداگشنگی و تازه به دوران رسیدگی میدونم. یک آدم اصیل هیچوقت هیچوقت از این کارها نمیکنه. 

من خودم اصلا اهل عکس گذاشتن نیستم از هیچی نهایت یه استوری خیلی معمولی از خودمون ن نشون دادن فضا و لوکیشن و..

بعد یکی از همکلاسیام همون سفر دو سال پیش منو الان رفت دیگ ب زبون اون کشور استوری میزاره😂 دیگ ول نمیکنه هر هفته هم شده یه چی میزاره اون روزا ک اونجا بودم مثل این بلاگرا ترکوند 

انگار برا اینکه نشون بده من رفتم فلان جا رفته اصلا 

نه برا خوشگذرونی و حس خوب سفر 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

من دومی ام، یک دونه عکس جایی نمیزارم، تا دلت بخواد سفر رفتم 

ولی یکیو میشناسم که اصلا سفر میره تا بتونه «پز بده»

خب هر کسی یه سیستمی داره

اون اونطوری حال میکنه

من اینطوری در خفا😂

ببین واقعا نمیشه مقایسه کرد

منو دوستم وضع مالیم در یه حده حتی شاید اون پولدار تر

اون عکس سفر رفتناش کنسرت رفتنا سینما رفتنا همرو استوری یا پست میکنه من هیچکدوم نمیذارم

قصدشم پز دادن به کسی نیست میخواد تو پیجش باشه

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی