2777
2789
عنوان

خانمهایی ک مینی واش دارید ی سوال

104 بازدید | 8 پست

سلام

من مینی واش چیکو دارم امشب ک خواستم لباسا نی نی رو بشورم دیدم اب و تخلیه میکنه واسه شما پیش نیومده؟علتشو نمیدونید؟

خدایا دلیل روشن نشدن دلم رامیدانم... کبریت ایمانم خیس شده است...

خوب بستگي داره مدلش چجوري باشه منظورتون از تخليه اينه كه در حين شستن تخليه ميكنه؟

باربد اسم پسرانه است، معنی باربد: [(بار = رخصت، اجازه + بد/ badـ/ و/ bodـ/ (پسوند محافظ یا مسئول)]، 1- خداوندِ بار (بارگاه)، پرده‌دار؛ 2- (اَعلام) نوازنده و موسیقی دان معروف دربار خسرو پرویز. نام او در پهلوی به صورت‌های پهربد و پهلبد و در منابع عربی به صورت بَهلبَذ به کار رفته است. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی تایمر مانند داره که بچرخونم سمت چپ اب و تخلیه نمیکنه وسط اب قسمت شستشو رو تخلیه میکنه و سمت راست اب خشکن و تخلیه میکنه ولی الان و قسمت سمت چپم ک گذاشتم اب خالی میشه 

خوب بستگي داره مدلش چجوري باشه منظورتون از تخليه اينه كه در حين شستن تخليه ميكنه؟

اصلا میخوام اب بریزم همش از اونور خالی میشه پر نمیشه ک بخوام روشنش کنم

اصلا میخوام اب بریزم همش از اونور خالی میشه پر نمیشه ک بخوام روشنش کنم

ااااا مگه ميشه اخه شايد جاييش سوراخه...شلنگ تخليش بالاست يعني؟ و آب تخليه ميشه؟ اگر اينجور باشه حتما جاييش سوراخه يا مشكل پيدا كرده

باربد اسم پسرانه است، معنی باربد: [(بار = رخصت، اجازه + بد/ badـ/ و/ bodـ/ (پسوند محافظ یا مسئول)]، 1- خداوندِ بار (بارگاه)، پرده‌دار؛ 2- (اَعلام) نوازنده و موسیقی دان معروف دربار خسرو پرویز. نام او در پهلوی به صورت‌های پهربد و پهلبد و در منابع عربی به صورت بَهلبَذ به کار رفته است. 
ااااا مگه ميشه اخه شايد جاييش سوراخه...شلنگ تخليش بالاست يعني؟ و آب تخليه ميشه؟ اگر اينجور باشه حتما ...

نه شلنگ تخلیه روی زمینه ولی الان دوساله باهاش کار میکردم اوکی بود 

نه شلنگ تخلیه روی زمینه ولی الان دوساله باهاش کار میکردم اوکی بود 

پس حتما يه چيزيش شده عزيزم من بيشتر از اين نميدونم ديگه 😔😔😔