2777
2789
عنوان

اگه جای من بودی چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 38 پست
ببخشید من جای شما بودم کمی در خودم تامل میکردم ببینم آیا من کاری کرده ام که همسر این راه رو در پیش گ ...

بیا !!

اگه خانمی که منطقت کاملآ اشتباهه 

و اگه آقا هستی باید بگم این نگاه برمیگرده به 

هیزی و هولی و لاغیر 

شوهر منم همینه تلویزیون نمی‌بینه ولی اگه مجری زن خوشگلی باشه تا آخرش به صورت زنده نگاه می‌کنه

شوهرم میگه یه مدت پدرشوهرم اخبار انگلیسی گوش میداد بعد که مجریش عوض شد مرد شد دیگه گوش نداد 😐یاد اون افتادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخود بگو از این به بعد ماهانه یه پولی میدی به خودم برسم که چشمت این ور اون ور نباشه

همیشه مراعاتش کردم

خودم سرکار میرم بیشتر قسطهای اونو من پرداخت میکنم

حالا اینقدر پررو شده

یا خدا

چقدر راحت و عادی صحبت می‌کنن از گناه!!!

دوستان این کار حرامه گناهه، به راحتی می‌گی داداشم شوهرم بابام این کارو‌ می‌کنه عیبش چیه؟!

گناه حتما یک ضرری داشته که حرام شده.

به کجا میریم که انقدر بی غیرتی و هرزگی عادی شده؟!!!!

اسی با شما نبودم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

افرین در سطح کلان گی میخوره

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

بیا !!اگه خانمی که منطقت کاملآ اشتباهه و اگه آقا هستی باید بگم این نگاه برمیگرده به هیزی و هولی و لا ...

کلا تا اتفاقی میافته ما بجای اینکه کمی در خودمون تامل کنیم فوری دنبال مقصر در بیرون میگردیم. من اعتقادم رو گفتم و این هم نظر شماست و محترم. 

نمیدونم ولی من تو گوشی پدرم و داداشم این چیزا هستاصلا برامون مهم نیست یعنی چون نگاه میکنند عیبه

هر موقع شوهرت بود و چیزی نگفتی ،بعد بگو

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

همیشه مراعاتش کردمخودم سرکار میرم بیشتر قسطهای اونو من پرداخت میکنمحالا اینقدر پررو شده

وااای مشکل همینه .وقتی زیادی به مردا بها بدی فکر میکنه چه گوهری هست .فکر میکنه همه زنا براش سر  و دست میشکونن .یه کم به خودت برس .ببین چقدر عوض میشه