2777
2789

خواهر نکبتم از خونه فرار کرد با ۲۰۰ گرم طلا خانوادمو قرص خواب دادحدود ۵۰ روز سوختیم 

بابام اومده خونه من بخشیدش طلا ها رو داد بهش خیلی دلم برا بابام‌میسوزه یهویی حرف میزنه در موردش گریه میکنه  

بشدت بابام اون خواهر نجسمو دوست داشت 

تمام خانوادمون رو ضربه بزرگی زد 

تهشم رفت با دوس پسرش ازدواج کرد 

مامانم  کمرش خم شده 

بخدا بابام ریشش کلی سفید شده نمیره خونه کسی بیرون از خجالت ماسک میزنه 

فقط از خدا میخوام یاالله ب حق پاک بودن زن ودختران پیامبر 

چنان ک خواارم بهممون خیانت کرد خدایا گاری کن تقاصشو با خیانت همسرش پس بده 

فقط میخوام ی روز اینو ببینم  یعنی میشه تاپیک بزنم بگم خیانت کرد کمر خواهرم شکست مثل کمر تمام خانوادمون 

بشدت حالم از خواهرنجس جادوگرم بهم میخوره

تو ی چیزیت میشه عزیزم مگه اون سری نگفتی بابا مامانم نفرینم کردن

بهدش چرا حالا که خواهرت به اون شخص رسیده داری براش ارزوی بدبختی میکنی ۵۰گرم طلا مال بابات بوده دیگه به نظرم نکن 

واینکه اگر تو ابروی خواهرت پیش بقیه ببری درحقش خیلی دشمنی کردی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان کجاست، ایران؟ برگشت؟

اینا که میخواستن از اول ازدواج کنن، مخالف بودید؟

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

یادمه گفتید به کسی چیزی نگفتید و شهرتون کوچیکه و حساس هستید و گم شدن خواهرتون رو علنی نکردید

اگه تا الان کسی متوجه نشده به خواهرتون بگید برگرده خونه یه مراسم عروسی بگیرید براشون اینجوری باباتم دیگه سرافکنده نمیشه 

کاربری دست دو نفره

ببین یعنی یک درصد هم شک ندارم 

کامل کامل مطمئنم این دعای خیری که کردی به خودت بر می گرده و حالت اون روز دیدنیه

آخه احمق بکش بیرون از خواهرت ۲۰ بار تاپیک زدی نفرینش کردی

خوب کاری کرد از دست شما روانیا فرار کرد

هر کی بود همین کارو می کرد

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

هفده هجده سالشه

من خودم مخالف صدرصدی ازدواج و رابطه تو این سنم و فرار هم که تو هر سنی بده اما من تو چندتا تاپیک استارتر بودم و به خواهرش حق دادم که از دست اینا فرار کنه.

اینا انسان سالم هم بیمار می کنن.

بدجور آنرمالن.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

اسی طلاها چی شد؟خواهرت میگه من برنداشتم شاید راست میگه از یه طرف برادرت پیگیر اتفاقات نبود قضاوت نمی کنم ولی شاید این وسط برادرت از فرار خواهرت سواستفاده کرده اون طلاها را برداشته.

من خودم مخالف صدرصدی ازدواج و رابطه تو این سنم و فرار هم که تو هر سنی بده اما من تو چندتا تاپیک استا ...

نمیدونم، هرچی هست امید وارم زندگی خواهر استارتر خوب پیش بره، شرایط ازدواجش نرمال نبود

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

چیشد طلاهارو پس داد؟اگه اره دیگه چیکارش دارین .پسره ترکه و ما ترکا یه رسمی ب نام قیزقاچوردماداریم ک دختروپسریکه عاشق هم هستن باهم فرلر میکنن عمه و دخترعمه ی من همین مدلی ازدواج کردن عارهم نیست

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
چیشد طلاهارو پس داد؟اگه اره دیگه چیکارش دارین .پسره ترکه و ما ترکا یه رسمی ب نام قیزقاچوردماداریم ک ...

ترک اردبیل 

ن پس نداد 

بعدش چی میشه این رسمتون چطوریه 

ترک اردبیل ن پس نداد بعدش چی میشه این رسمتون چطوریه

بعدش به خوبیو خوشی زندگی میکنن.ترکای تبریز باتعصبترهستن نسبت ب زن و زندگیشون اردبیل و نمیدونم

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من