2777
2789
عنوان

به حق دل شکسته من مادر هر کس بیاد تو تاپیکم حاجت روا برگرده🤲🤲🤲🤲

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 25 پست
خدایا به حق حضرت زهرا (س)، به حرمت همه‌ی مادرانی که با عشق درد زایمان رو به امید دیدن لبخند فرزندشون ...

ممنونم عزیزم خدا خیرت بده الهی حاجت روا بشی دعات میکنم التماس دعا دارم بین دعاهات منم جا بده 

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

تو نمازشبم دعات میکنم میشه تو هم از خدا از ته دلتون بخوای خدا درستش کنه برام من از دیشب تا الان دارم ...

ممنونم عزیزم خدا خیرت بده الهی حاجت روا بشی دعات میکنم التماس دعا دارم بین دعاهات منم جا بده 

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما عزیزم ممنونم به یادت افتادم صلوات میفرستم از تهه قلبم 

آبجی بیتابی نکن صبر کن 

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

حتما عزیزم ممنونم به یادت افتادم صلوات میفرستم از تهه قلبم آبجی بیتابی نکن صبر کن

یه دنیا ممنونم عزیزم خدا بهترین ها رو قسمتت کنه

تو نمازشبم دعات میکنم میشه تو هم از خدا از ته دلتون بخوای خدا درستش کنه برام من از دیشب تا الان دارم ...

انشالله خدا ب دلت نگاه کنه و زودی خوشحالت کنه اگه ناراحت نمیشی منم دعا کن خدا نجاتم بده از این بار سنگین 

دعا کردم عزیزم شما هم واسه خوشبختی و بخت گشایی دختر من سفارشی دعا کن عزیزم🥺

حمد و توحید خوندم برات عزیز دلم توعم دعا کن مریضم زودی از کما بیاد بیرون

انشالله خدا ب دلت نگاه کنه و زودی خوشحالت کنه اگه ناراحت نمیشی منم دعا کن خدا نجاتم بده از این بار س ...

حتمااا دعات میکنم ایشالا همه دردای دلت حل بشه زودی

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔