2777
2789

مطمئن باش اونایی که شوهر دارن هم بالای نود درصد گوش شنوایی برای درد و دل شنیدن ندارن! تحقیقات نشون داده مردا توی بهترین حالت ۵ دقیقه می تونن روی حرفای شریک زندگیشون تمرکز کنن و بقیشو اصن گوش نمیدن و در طول هفته هم متوسط ۲۰ دقیقه با زنشون حرف می زنن! پس در بهترین حالت باید یه چیزیو که واجبه گفتنش مختصر و مفید بهشون بگی و رد شی.

کدوم شوهری میاد بشینه پای صحبت زنش و حوصله به خرج بده که زنش سفره دلشو براش وا کنه!

تازه گیرم خسته و کسل و مشغول نباشه و یه درصد گوش بده به درد دل زنش! تهش یا زنه رو متهم می کنه به غرغر، یا آدم ضعیفی می بینتش و حوصلش ازش سر میره یا بعدا تو بحث و مشاجرشون اون مواردیو که توی درد و دل شنیده رو می کوبه توی سر زنش.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم خیلی از خانما شاغلن ولی واقعا مرد نعمته ان شالله سالیان سال سایه همسرت بالا سرت باشه واز و ...

ممنونم عزیزم   انشالله  شمام  دلتون همیشه  خوش  باشه  الهی  زندگیت  سبز  باشه    الهی   سلامتی  روزی   سفره  زندگیت باشه         ممنون از حس خوبی که بهم دادی

تصورات با واقعیت خیلی فرق داره 

من همسرم خیلی خیلی دوست دارم و رفیق هستیم 

ولی درد و دل اونم برای همسر اصلا جالب نیست 

نه اینکه نشه ها ولی رابطه با همسر مثل دوستی عادی نیست بالاو پایین زیاد داره یه موقع همون درد ودل ها رو میکوبونه تو سرت بعدشم ممکنه پشیمون باشه و تو همیشه از عزیزترین آدم زندگیت دلخور هستی 

حتی به خواهر و برادرم نباید دردو دل کن ی چه برسه به همسر 

نه حرفهای زن و شوهری دختر خاله می‌خوام چیکار

خوشیااا. این فانتزیای نامزدی و دوران عقد کردگیه.وگرنه مردا اینقد بدو بدو می کنن برای نون دراوردن توی این گرونی که خستن و حال خودشونم ندارن چه برسه حرفای زن و شوهری!

خیلی هنر کنن بیان خونه یه فوتبال و اخباری ببینن و شامی بزنن و بخوابن. بچه هم که داشته باشن بدتر اخر هفتشونم میره به درس و مشق بچه و سروکله زدن باهاش!من یادم نمیاد اخرین باری که حرفای زن و شوهری زدیم کی بوده اصن!

مثلا بگی حوصلم سر می‌ره بمون سریال ببینیم

رمان زیاد می خونی اسی؟! 

یه موردی اومده بودن مشاوره طلاق پیش استاد من. استادم تعریف میکرد که پسره می گفته زنم خیلی وابسته و ضعیف و آویزونمه و از سفر ۵ روزه برگشتیم میگه این یه روز رو هم بمون پیشم نرو سرکار یا هر روز میگه زود بیا اصافه کار نمون یا ده بار در روز زنگ میزنه که دلم تنگ شده بیا خونه. میگفته فک کنم زنم تعادل روانی نداره و هیچ فکر کرایه خونه و خرجایی که باید با اضافه کار موندنم پرداخت کنم رو نمی کنه و میخوام طلاقش بدم!

بنظرم وقتی با شوهر میشه روابط دوستانه و موفقی رو تجربه کرد که یاد بگیری باهم یه سری فعالیتایی که مورد علاقه هر دوتونه انجام بدین. مثلا هفته ای یه بار باهم فیلم یا فوتبال ببینید. باهم پیاده روی برید. یه شبایی پادکستی که مورد علاقه هردوتونه گوش بدین تا خوابتون ببره.اگه پخت و پز دوست داره اخر هفته ها باهم پیتزا یا یه شیرینی یا غذای جدید بپزید. اگه اهل سفرید هر چند وقت یه بار یه سفر کوچیک باهم برید و توی همه این کارا هم غرغر و شکایت از دردای جسمانی و درد دل و شکایت از محیط کار و حرف زدن از ماجراهاتون با خونواده هاتون ممنوعه و نهایتا فقط می تونید بهش آرامش و قوت قلب بدین و از اینکه روزتون رو چطور گذروندین یا شیرین کاریای بچه یا برنامه های مشترک آیندتون بگید و براش برنامه ریزی کنید.

رمان زیاد می خونی اسی؟! یه موردی اومده بودن مشاوره طلاق پیش استاد من. استادم تعریف میکرد که پسره می ...

پسره دنبال بهونه بوده زنشو طلاق بده

و الا منم همین رفتارها رو با شوهرم دارم و کاملا طبیعیه می دونه که دوستش دارم می خوام پیش هم باشیم می‌دونه که با این حرفها و رفتارها دارم نشون میدم چقدر از بودنش خسته نمیشم و برام مهمه